Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Imaginile săptămânii: de ce vă amintește acest „turn” de gheață?

Varianta înghețată a Turnului din Pisa a apărut peste noapte în Turcia. Frigul a înghețat conductele de alimentare cu apă a unui rezervor din orașul Van, în sud-estul Turciei, care s-a transformat într-o copie a celebrului turn din Italia.

În timp ce turiștii vizitează sculpturi din gheață în timpul ceremoniei de deschidere a Festivalului Internațional Gheață și Zăpadă din Harbin, China, în Paris fântânile din Place de la Concorde au înghețat. 

Vă oferim, mai jos, o galerie cu cele mai spectaculoase imagini ale săptămânii, transmise de colegii noștri de la Guliver Getty Images, partenerul Republica:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult