Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Metropolitan Life lansează asigurarea „Așa cum vrei tu”

Metropolitan Life a anunțat miercuri lansarea asigurării Așa cum vrei tu, un produs flexibil, modular, ce satisface nevoile fiecarui client într-o manieră personalizată. Asigurarea Așa cum vrei tu oferă acces la o gamă variată de beneficii de protecție, pentru un control ridicat asupra evenimentelor imprevizibile ale vieții și permite chiar și acumularea de resurse pentru viitor, printr-o componentă distinctă, de investiție.

Această extindere a portofoliului companiei are loc într-un context în care, potrivit unui studiu realizat de compania Metropolitan Life, motivațiile de achiziție a unei asigurări de viață sunt legate de protecția individuală și familială, protecția împotriva cheltuielilor neprevăzute, economisirea pentru perioada pensiei, dar și obținerea unui sentiment de liniște oferit de un plan de protecție pe termen lung. 

Asigurarea Așa cum vrei tu este simplă și modulară. Soluția de protecție oferă beneficii care pot fi alese de către fiecare client în funcție de nevoile sale, având toate costurile la vedere. La anumite momente, de-a lungul asigurării, clientul poate primi înapoi 30% din suma primelor plătite pentru riscul de deces din orice cauză și pentru riscurile de spitalizare și chirurgie în cazul în care nu a avut solicitări de despăgubiri.

“Lansarea Asigurării Așa cum vrei tu este răspunsul firesc la ceea ce ne-au spus consumatorii că își doresc. Acest produs este nu doar un instrument puternic de protecție, ci și o încurajare de a fi „designerii” propriei vieți, așa cum o dorim noi - o abordare prin care Metropolitan Life redefinește conceptul de protecție pe piața asigurărilor din România.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Asigurarea Așa cum vrei tu oferă un plan de protecție modular, ce include plata de către companie a unei sume asigurate de până la 1 milion de lei, în cazul nefericit al decesului din orice cauză al titularului poliței. În caz de invaliditate permanentă din accident sau fracturi și arsuri din accident, compania asigură un beneficiu de până la 500% din suma asigurată, iar pentru chirurgie din accident sau chirurgie din accident și îmbolnăvire, oferă același beneficiu, ce poate urca până la 35.000 lei.

Mai mult, în situația unei spitalizări din accident sau accident și îmbolnăvire, compania oferă până la 700 de lei zilnic pentru spitalizare, începând chiar din prima zi. În cazul apariției unei afecțiuni grave, clienții pot beneficia de o sumă asigurată de până la 800.000 lei, iar prin clauza Top Protect au acces la tratament specializat în afara țării, cu sume despăgubite de până la 1 milion de euro anual sau până la 2 milioane de euro pe viață. Totodată, în situația unui diagnostic grav, clienții au posibilitatea de a cere încă o opinie și recomandare de tratament din partea unui consorțiu medical specializat. În plus, pe parcursul contractului, clienții pot primi înapoi o parte din sumele plătite dacă evenimentul asigurat nu a avut loc, în limita a 30% din suma primelor plătite pentru anumite riscuri.

„Asigurarea Așa cum vrei tu este un instrument de sprijin fundamental în fața evenimentelor deopotrivă frumoase și dificile ale vieții. Este acel prieten din viața reală care îți este alături nu doar moral, dar și material, printr-un angajament de încredere, onorat pe deplin”, a adăugat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Suplimentar planului de protecție oferit în cadrul asigurării Așa cum vrei tu, titularii de polițe au posibilitatea de a accesa componenta de investiție Invest Plus, care permite acumularea de resurse pentru planuri de viitor, fie că este vorba despre plata studiilor universitare a copiilor sau obținerea unui venit suplimentar la vârsta pensionării. Clienții dețin o flexibilitate foarte mare în ceea ce privește decizia de investiții pe piețe interne de capital sau pe piețe externe, iar dacă dispun de sume suplimentare pentru planurile de viitor, au posibilitatea de a crește oricând valoarea investiției.

Asigurarea Așa cum vrei tu oferă titularilor de polițe și posibilitatea de a retrage sume parțiale din cont în situațiile în care aceștia au nevoie de resurse financiare pentru a-și îndeplini anumite planuri. Sumele deja acumulate pot fi transferate simplu și rapid, iar viitoarele prime de asigurare pot fi direcționate foarte simplu dintr-un program de investiții în altul. În plus, accesul la platforma e-Customer permite un grad de transparență ridicat, întrucât clienții pot vizualiza rapid numele programului de investiție ales, numărul de unități, prețul unei unități de fond, valoarea contului, valoarea beneficiilor de economisire, în scopul optimizării permanente a planului.

Clienții care optează pentru componenta de investiție beneficiază de bonusuri de loialitate la împlinirea a 10, 15 și 20 de ani de contract, dar și de bonusuri pentru evenimente fericite precum căsătoria, nașterea unui copil, admiterea la facultate, admiterea copilului la facultate, nunta de argint etc.

Lansarea asigurării Așa cum vrei tu face parte din strategia Metropolitan Life de a oferi tuturor acces facil la servicii și soluții complete de protecție, produse inovatoare și personalizate, în contextul viziunii asumate „Pășim prin viață împreună”. Metropolitan Life investește constant în educație financiară, prin programe și produse menite să redefinească modul în care românii se raportează la realitatea financiară.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și filială a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 19 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult