Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

NEWSEUM. De ce această imagine va face istorie

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Constatarea mea vizavi de aceasta imagine ca si de altele asemanatoare , trec pe langa cititorii Republicii.ro (si nu numai) deoarece, tot ce nu intra in proximitatea interesului lor minor, tot ce nu se desfasoara in imediata apropiere a ograzii lor , tot ce nu le afecteaza bunastarea stridenta , nu-i intereseaza, chiar daca in anumite parti ale lumii au loc atrocitati inimaginabile . Nu ne putem burdusi cu griji universale , dar si nepasarea globala reprezinta un factor de regres uman., intr-o societate deja globalizata si cu posibilitatea informatiei imediate.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult