Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Palatul Primăverii, fosta reședință a familiei Ceaușescu, deschis pentru vizitare

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    sa intelegem ca ion iliescu, nu doreste sa intineze realizarile comunismului, ca precedesorul sau ... pai ... pentru ei, secretarii generali ai pcr fusese construita, nu pt dorel sau gica ... si de ce muzeu ? se asteapta urmatorul locatar sau retrocedare ? ... sper ca intro vitrina au fost puse cartelele de faina-ulei-zahar-oua, cererile catre organizatia de baza pentru telefon, butelie, frigider, tv color de la obor ... ale celor 2 comunisti ... si apropos, de ce la cimitir au cruce ? au fost botezari, cununati, cresti, mozaici, musulmani de vreu-n fel ? eu cred ca vis-a-vis de bunastarea poporului din anii 80 si tragedia de 25 de ani dupa, locul lor era in groapa de var !
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult