Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Premierul Sorin Grindeanu, întrebat dacă ia în calcul să îl demită pe ministrul Justiției, Florin Iordache: „Sigur!”

După ședința PSD de luni, jurnalistul Digi24 Cristian Andrei l-a întrebat pe premierul Sorin Grindeanu dacă ia în calcul să îl demită pe ministrul Justiției, Florin Iordache. „Sigur”, a răspuns Grindeanu.

Sâmbătă seara, atunci când a declarat că va retrage ordonanța de urgență de schimbare a codurilor penale, Grindeanu a spus și că ministrul Justiției „își asumă consecințele”.

După acel moment însă, nici premierul, nici ministrul Justiției nu au făcut niciun anunț în acest sens, Iordache spunând doar că va avea o discuție cu Grindeanu după moțiunea de cenzură. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Anon check icon
    "Sa-l demit pa agariciu' asta? Da normal! A, ce credeati ca e ministru sau ceva? Nu, ba, asta e baiat de mingi, l-am pus noi pe scaun in sedinte asa, de gluma, nu vezi ca nici nu stie sa raspunda la intrebari?"
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult