Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Primele concerte rock după starea de urgență: Vița de Vie la Cluj și Cargo la Timișoara, cu respectarea regulilor de distanțare socială

La sfârșitul săptămânii, trupa Vița de Vie a cântat live, în aer liber, la Cluj, în cadrul evenimentului Form your Days. A fost primul concert care a avut loc în acest oraș după încheierea stării de urgență, iar în timpul lui au fost respectate regulile de prevenire a răspândirii infecției cu Covid.

Foto: Facebook Primăria Cluj-Napoca

Foto: Facebook Primăria Cluj-Napoca

Spectatorii care au venit în Piața Unirii au stat pe scaune amplasate la distanță unul de celălalt. 

Foto: Facebook Primăria Cluj-Napoca

„Muzica live in vremea lui Covid. Azi deschidem Clujul”, a scris pe Facebook Adrian Despot, solistul trupei VIța de Vie.

Un concert rock a avut loc, în condiții similare, și la Timișoara, unde a cântat trupa Cargo.

Foto: Banatul Azi

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pare o fictiune distopica despre o societate ingenuncheata in obedienta si conformism prin manipularea si exacerbarea fricilor primare concomitent cu anularea gandirii critice si obiective.
    Din pacate nu este o fictiune...
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult