Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

România s-a calificat în semifinalele CM de handbal feminin din Danemarca. GALERIE FOTO

Naționala feminină de handbal a României s-a calificat miercuri seara, la Herning, în semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins echipa gazdă cu 31-30. Victoria a fost decisă după prelungiri.

Cea mai bună jucătoare a fost Cristina Neagu, care a înscris 15 goluri. “Neagu a făcut lupta grea pentru noi, provocând o mare dezamăgire în sală. Am încercat orice, diferite lucruri, pentru a o opri, dar am dat greș. A fost prea bună pentru noi! Chiar dacă am blocat-o tot timpul, ea ne-a depășit”, a declarat după meci antrenorul danezelor, Klavs Bruun Jorgensen, potrivit Digisport.

Și portarul echipei daneze a lăudat-o pe Cristina Neagu. "A făcut ceea ce știe mai bine. Este cea mai bună jucătoare de handbal din lume", a spus Rikke Poulsen, despre Cristina Neagu. 

Romania urmează să joace cu Norvegia în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult