Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Vasile Dîncu, PSD: Sper să fim inteligenți, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora

Vasile Dîncu - În fața ta

Foto: Digi 24

USR PLUS a anunțat vineri seară că a depus împreună cu AUR moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Criza politică a coaliției reprezintă o oportunitate pentru PSD, însă social democrații trebuie să fie atenți, a spus Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, în cadrul emisiunii „În fața ta”, a cărei înregistrare o puteți urmări integral la Digi24, duminică, începând cu ora 14:00.

„Trebuie să fii atent în opoziție, Care-s situațiile care au potențial de a te sprijini să mergi mai departe, să iei puterea sau să faci alte lucruri. Deci noi, suntem într-o situația bună, în sensul acesta, pentru că dacă ne uităm din punct de vedere electoral, imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu, pierd foarte mult prin această centrare excesivă pe interesele lor, lăsând interesul public deoparte, dar pe de altă parte și noi trebuie să fim inteligenți în această situație, și sper să reușim să fim inteligenți în această situație, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora. Pentru că acesta este cel mai mare pericol în acest moment”, a declarat Dîncu la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult