Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

50 de designeri români își vor lansa noi colecții la Cloud No 9 Pop-up Store

Pe 7 și 8 octombrie, la The Ark, va avea loc, între orele 11 și 20, Cloud No 9 Pop-up Store, unde peste 50 de designeri români își vor prezenta colecțiile.

„Se poartă galben, lung, cadrilat sau cambrat sezonul asta? Răspunsul îl vor da cei peste 50 de designeri români care își vor lansă noi colecții de sezon și vor aduce cele mai cool, colorate, chic și de succes produse ale lor”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. 

Cloud No 9 este un proiect lansat în 2012 din dorința de a descoperi tineri creatori români. La ediția din acest an, organizată sub sloganul „Yellow is the spirit”, vizitatorii vor putea găsi obiecte vestimentare și accesorii în serie limitată, unele chiar unicat, realizate de designeri români.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult