Sari la continut
alt

Adrian Stepancheck icon

Adrian Petru Stepan este Senior Legal Manager în cadrul CROWE România, specializat în fuziuni şi achiziţii. A susţinut conferinţe pe teme juridice de dreptul muncii ori fiscalitate. În timpul liber scrie thrillere şi analize despre Orientul Mijlociu: cartea sa De la Şeherezada la Osama din Laden. Istoria fascinantă a Orientului Mijlociu s-a bucurat de aprecierile specialiştilor şi cititorilor pasionaţi de istorie şi geopolitică. 


Articole publicate check icon

Joe Biden in Middle East

În urmă cu mai bine de un deceniu, Hillary Clinton, pe atunci secretar de stat al preşedintelui Obama, schimba pivotul politicii externe americane din Orientul Mijlociu înspre Asia de Sud-Est în speranţa de a îndigui interesele Chinei încă din zona sa de influenţă geografică. Foto: Getty Images

Citește mai mult

Ministerul Finantelor - conferinta

Astfel, dacă Legea 72 conferea acelaşi tratament fiscal atât diurnei, cât şi indemnizaţiilor de detaşare ori indemnizaţiei suplimentare aferente clauzei de mobilitate, noul proiect de ordonanţă exclude prestaţiile acordate în temeiul clauzei de mobilitate, instituind un nou plafon pentru limitarea sumei neimpozabile. Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult

Demonstrație anti-Putin în Tel Aviv

De fapt, acum s-a spulberat cel puţin pentru încă o generaţie mitul Rusiei strălucitoare şi oneste. Pentru nostalgici, URSS va rămâne ca o „vârstă de aur”, aşa cum alţii visează la Dacia lui Burebista. Nu copiii sunt cei care au nevoie de legende, ci mai cu seamă adulţii. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Tunisia

În ianuarie 2011, Revoluţia Iasomiei însemna alungarea de la putere a bătrânului dictator tunisian Ben Ali şi dădea semnalul Primăverii Arabe care a dus la răsturnarea altor autoritarişti din lumea musulmană şi căderea statelor de aici sub influenţa organizaţiilor islamiste. ( Foto: Getty Images/ Oamenii protestează în Tunis, împotriva președintelui Kais Saied, 17 decembrie 2021)

Citește mai mult