Sari la continut
alt

Adrian Stepancheck icon

Adrian Petru Stepan este Senior Legal Manager în cadrul CROWE România, specializat în fuziuni şi achiziţii. A susţinut conferinţe pe teme juridice de dreptul muncii ori fiscalitate. În timpul liber scrie thrillere şi analize despre Orientul Mijlociu: cartea sa De la Şeherezada la Osama din Laden. Istoria fascinantă a Orientului Mijlociu s-a bucurat de aprecierile specialiştilor şi cititorilor pasionaţi de istorie şi geopolitică. 


Articole publicate check icon

companie - angajati

După avalanşa de analize pe seama unui film al cărui scenariu îmi pare să fi fost scris între două rânduri de bere, unii dintre noi care n-au lucrat vreodată într-o corporaţie şi-au dat seama că sunt experţi în mizeriile în care trăiesc corporatiştii şi grozăviile pe care le fac asemenea companii. (Foto: Simon Potter / ImageSource / Profimedia)

Citește mai mult

Sarmisegetusa

M-am întors din Puglia, din "tocul" Italiei. Fiind pentru a doua oară în această regiune, ne-am gândit să vedem partea rurală, coasta Adriaticii şi a Mării Ionice, orăşelele cocoţate pe coline. Porto Cesareo, Ostuni sau arhi-fotografiatul Polignano a Mare erau puncte pe harta noastră cu obiective de vizitat. Aşa că am căutat cazare în locaţii campestre, printre livezile de măslini şi drumuri străjuite de pini. (Foto: Wikipedia/Grigore Roibu)

Citește mai mult

Joe Biden in Middle East

În urmă cu mai bine de un deceniu, Hillary Clinton, pe atunci secretar de stat al preşedintelui Obama, schimba pivotul politicii externe americane din Orientul Mijlociu înspre Asia de Sud-Est în speranţa de a îndigui interesele Chinei încă din zona sa de influenţă geografică. Foto: Getty Images

Citește mai mult

Ministerul Finantelor - conferinta

Astfel, dacă Legea 72 conferea acelaşi tratament fiscal atât diurnei, cât şi indemnizaţiilor de detaşare ori indemnizaţiei suplimentare aferente clauzei de mobilitate, noul proiect de ordonanţă exclude prestaţiile acordate în temeiul clauzei de mobilitate, instituind un nou plafon pentru limitarea sumei neimpozabile. Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult