Sari la continut
alt

Alessia Mereuțăcheck icon

Studentă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș“, Timișoara, colaborator marketing, social media și creator de conținut cu preocupări legate de digitalizare, antreprenoriat, tehnologie și psihologia vânzărilor. 


Articole publicate check icon

meniu vegan

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în România, în ultimii ani. Mai mult decât un „regim alimentar”, veganismul și vegetarianismul au devenit stiluri de viață. Acestea presupun excluderea anumitor alimente, dar și susținerea unor valori care țin de etică și luarea unor decizii care influențează mediul înconjurător. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon open business

Antreprenoriatul nu este pentru toată lumea. Pentru un start în antreprenoriat trebuie să te asiguri că deții anumite cunoștințe, iar dacă nu, să fii dispus să le înveți pentru a vedea unde te situezi și dacă poți să gestionezi ceea ce va urma. Foto: Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Târg de joburi, CV-ul tău aici

Alegeți-vă angajații după caracter, valori, după bunul simț, după viziunea pe care o împărtășesc cu compania. Îi puteți învăța abilități noi oricând. Cei 7 ani de acasă și valorile umane de bază însă nu le mai recuperează nimeni. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult