Sari la continut
alt

Anda Simioncheck icon

Anda Simion este specialist în comunicare și PR. A absolvit cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și a lucrat vreme de 9 ani la Gazeta de Sud, cel mai citit cotidian regional din România, în departamentul de Marketing. A redactat mai multe materiale pentru ziarul la care a lucrat, dar și pentru alte publicații. Este pasionată de teatru și scrie ocazional cronici de spectacol. În prezent este consultant de imagine.


Articole publicate check icon

colectiv imagini

La patru ani distanţă de Colectiv, focul mai răbufneşte încă, şi mai deschide răni. Iar responsabilii caută scuze. Arafat are probleme cu memoria. Nu îşi aminteşte de nicio filmare, deşi sursele care au scos-o la iveală spun că a văzut-o şi a muşamalizat-o. Foto Libertatea.ro

Citește mai mult

Pensionar la vot

Le cerem părinților noștri să se sacrifice, să înțeleagă că pentru echilibrarea situației e nevoie, uneori, și să strângi cureaua. Dar bătrânii noștri au strâns destul cureaua. Au trăit vremuri în care primeau pâine cu porția. Au făcut destule sacrificii și eforturi mari ca noi, generația tânără, să facem o facultate. (Foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu)

Citește mai mult

Tren - getty

România este un tren pe șine instabile, condus de un mecanic iresponsabil care, în loc să îi ducă pe pasageri în direcția dorită, îi conduce către o catastrofă anunțată. Am plătit călătoria din propriile buzunare, dar macazul se schimbă după bunul plac al șefilor de gară, iar destinația către care ne îndreptăm nu este cea pe care ne-am ales-o. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Ușă de clasă

Fereastra este căpcăunul suprem. Ora în care nu predai, dar care te ține la școală pentru că ai alta după. Mai grav este că pot fi și două, trei ferestre la rând. Și tu predai undeva în provincie, unde nu poți să te duci să-ți rezolvi treburile personale sau să mănânci o ciorbă acasă. Așa că profesorii responsabili cu ticluirea orarelor capătă puteri nebănuite. (Foto: Cristi Vescan/Inquam Photos)

Citește mai mult