Sari la continut
alt

Andreea Hreniuccheck icon

De 15 ani om de media, de 6 ani mamă de Lizuca. Absolvent de filologie cu master în marketing. Ziua vânzător de publicitate TV, în restul timpului luptător pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi ale specialiştilor care se ocupă de ele. Învăţăcel în ale răbdării şi toleranţei. Iubitor de oameni şi de căţei.


Articole publicate check icon

Adrian Stanciu - FB

Când iubești pe cineva poți să miști munți. Și pornind de la această convingere, e floare la ureche să organizezi momente frumoase și să creezi amintiri de neuitat. Așa se întâmplă într-o comunitate de părinți care îl cunosc pe domnul doctor Adrian Stanciu. Eu sunt unul dintre ei.

Citește mai mult

Mihaita

Prietenul meu care are aproape 20 de ani merge în audienţă la directori de spital, la Guvern, la Preşedinţie, la Casa de Asigurări de Sănătate, la miniştri şi secretari de stat. El merge să ceară sprijin nu numai pentru el, ci şi pentru ceilalţi copii şi adulţi afectaţi de fibroză chistică. El are nevoie de o vestă de tapotaj şi sprijin material pentru dispozitivele medicale obligatorii în această afecţiune. Însă nimeni nu îl ajută cu nimic.

Citește mai mult

dr Adrian Stanciu

S-a mai întâmplat o dată, fix acum doi ani, când a trebuit să ieşim în stradă pentru ca dânsul să îşi păstreze funcţia de şef de secţie şi am reuşit. Însă de data aceasta, balaurul are cinci capete, nu două, şi nu e vorba nici de asta, ci că Domnul Doctor s-a săturat să vadă atât de mult servilism, incompetenţă, răutate şi hoţie şi prin tăcere să fie părtaş la acţiunile acestea.

Citește mai mult

Vlad Voiculescu despre achiziții

Este regretabil că, inclusiv într-un minister care se vrea revoluţionar, există oameni implantaţi cu scopul de a-l sabota din interior şi de a apăra interesele diferitelor bresle, astfel încât pacientul să nu aibă acces la informaţie şi dialog cu factorii de decizie. (Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad)

Citește mai mult