Sari la continut
alt

Camelia Mladincheck icon

Este psiholog clinician recunoscut de către Colegiul Psihologilor din România și psihoterapeut cu formare în Analiză Tranzacțională în cadrul Yorkshire Training Center. Are experință în psihoterapia copilului și adultului. Susține cursuri de parenting „Cercul Siguranței”, program ce are la bază teoria atașamentului.


Articole publicate check icon

Nunta regală

Acest tipar despre cum suntem, care este rolul nostru, cum este viața - bună, grea -, ce așteptări avem de la ceilalți oameni, ne ghidează în modul în care acționăm ca adulți. Mai mult decât atât, putem distorsiona realitatea pentru a se potrivi scenariului nostru, rămânând captivi credințelor mai mult sau mai puțin sănătoase. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Rușinea

La început plângeam, îmi era rușine de corpul meu și de mine. Apoi am învățat să nu mai plâng și să mă prefac că nu mă afectează, dar ajunsesem să îmi urăsc corpul. Mai târziu, la liceu, colegele care țineau diete îmi spuneau adesea ”ce mi-aș dori să fiu slabă, așa ca tine” dar eu retrăiam aceleași momente de frică, neadecvare, durere și rușine. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult