Sari la continut
alt

Daniel-Constantin Ciungucheck icon

Deține o diplomă de licență de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București (2005-2009) și are un masterat în dezvoltarea afacerilor bazate pe tehnologie, de la Universitatea Aarhus din Danemarca (2009-2012), cu un semestru Erasmus la Universitatea Tehnică din Delft, Olanda (2010). După 7 ani în diaspora, s-a întors în 2016 definitiv în România. Daniel a lucrat atât în industria IT în România cât și în cea a energiei regenerabile în Danemarca și România. Din 2012 este Sales Manager pentru senzori, responsabil pentru 12 țări din Europa de Vest și de Est, într-o companie daneză din domeniul pompelor, senzorilor și energiei regenerabile. În 2019 și 2020 a fost consilierul ministrului liberal al Muncii, Violeta Alexandru. A fost responsabil cu implementarea platformei http://servicii.mmuncii.gov.ro/ un loc unde cetățenii puteau găsi toate informațiile necesare pentru a aplica la cele peste 180 de servicii și beneficii ale ministerului. 


Articole publicate check icon

Protestatari miercuri București

O prietenă ne spunea aseară cum a tot încercat să își convingă bunica să nu mai creadă în minciunile și acuzele fără fond proliferate de anumite televiziuni. Și până la urmă, cel mai bun exemplu, cel care poate a reușit să o convingă a fost... (Foto: Cristian Vasile)

Citește mai mult

Protestatar

Mesajul meu era simplu - „Deși e frig și e mai bine în casă la căldură, noi țipăm și pentru tine”. Drept urmare, fă totuși un efort și vino alături de noi să protestezi, vino să le spui corupților că nu vor scăpa basma curată. (Foto: Daniel-Constantin Ciungu)

Citește mai mult

Campanie electorala

Au fost oameni care ne-au îmbrâncit, au fost chiar și câțiva care ne spuneau clar că ei votează doar PSD, nu străini și nu oameni care le taie pensiile. (FOTO: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult