Sari la continut
alt

Delia Budurcăcheck icon

Delia Budurcă este jurnalist din 2001. Bursier Reuters Foundation. A lucrat ca jurnalist economic la Agerpres, Adevărul și la Business Standard, unde s-a specializat în jurnalismul medico-farmaceutic. Este realizator și moderator al emisiunii Portret, la Nașul Tv, cu și despre oameni care ne inspiră. Din 2010 este Redactor-Șef al revistei Medica Academica. A publicat un volum de poezie, Călătoria. A obținut un premiu pentru regie la un concurs intern de scurt-metraje în cadrul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și mai multe premii pentru jurnalism medico-farmaceutic. Scrie și pe site-ul personal deliabudurca.ro.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon corporatie

Viața și munca mi-au demolat până la fundație idealismul – pentru că așa s-a dovedit – și mi-au demonstrat că e suficient să fii superficial și nu neapărat foarte muncitor, dar să știi să tragi sfori, să pari mai important decât ești, să dai impresia că ești profesionist, fără să fii neapărat, să te plimbi eficient prin birouri și – cel mai important – să știi să furi! (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

copil la spital

„Suntem singura țară din Europa care își operează copiii din mila publică”, spune conf. dr. Victor Costache, un medic care s-a întors de trei ani în România de la Grenoble, unde făcea inclusiv transplant de plămâni, ca să repare inimi la Sibiu. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult