Sari la continut
alt

Iuliana Moisacheck icon

Este absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iași și are un master cu Specializarea Știinţe Politice - Politica Europeană și Românească în cadrul Universității București. În prezent lucrează ca IT Business Analyst în domeniul bancar. Este un om căruia îi place să se descopere pe sine. O fire creativă căreia îi place să citească și să vadă lumea fără filtre. O găsiți pe Facebook și pe LinkedIn.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Femeie pe stradă Foto - Eugenio Marongiu/ ImageSource/ Profimedia

De-a lungul vieții am învățat să îmi ignor intuiția, ba chiar să o combat și să o sufoc. Am “învățat” că judecata mea este greșită și nu ar trebui să am încredere în ea pentru a fi pe plac celorlalți. Am “învățat” că validarea celor din jur este mai importantă decât ceea ce cred eu despre mine sau aș vrea să fac eu cu viața mea.. Foto - Eugenio Marongiu/ ImageSource/ Profimedia

Citește mai mult

Teama de eșec

Când vreau să încep să fac ceva nou, mai ales când e din afara zonei mele de confort, mă gândesc mult la eșec. Inconștient, în mintea mea spun că o fac ca să fiu pregătită, mă gândesc la toate cazurile pentru a fi acoperită. De fapt de curând mi-am dat seama că nu de asta o fac. O fac pentru că eu cred de la început că voi eșua.

Citește mai mult

prieteni - toamna

Dacă încercăm să fim o formă care nu ne aparține, dar am fost învățați că trebuie să stăm în eal? Nu vorbesc aici de forma societății, în care trebuie să respectăm legi și reguli pentru a ne integra. Vorbesc despre forma personală, acolo unde nu trebuie să ne încadrăm într-o anumită greutate, formă a feței, comportament, gusturi muzicale, stil de viață, etc. (Foto: Pavel Losevsky / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult