Sari la continut
alt

Laurențiu Pleșcacheck icon

Laurențiu Pleșca este asistent de proiect în cadrul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile. Este licențiat în Științe Politice, Universitatea din București, în prezent fiind masterand la aceeași facultate, Programul de Studii Europene. Vorbește 3 limbi străine: engleză, italiană și rusă. Principalele sale puncte de interes în domeniul politic sunt: dezvoltarea economică a României în cadrul UE, securitatea UE, Parteneriatul Estic. De asemenea, îl preocupă integrarea europeană și analizează politica internă și externă a României, cât și a Republicii Moldova.


Articole publicate check icon

Coadă vot, moldoveni

Alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor avea loc duminica aceasta, 1 noiembrie. Iar pentru a înțelege mai bine esența acestor alegeri prezidențiale, trebuie să trecem în revistă profilul celor opt candidați la funcția de șef al statului. În cursa prezidențială avem 5 candidați de dreapta și 3 candidați de stânga. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

Protest Chișinău

Un alt motiv pentru care societatea civilă s-a mobilizat într-un număr atât de mare îl reprezintă înregistrările fictive ale unor cetățeni moldoveni, care ar vota în Federația Rusă. (Foto: Inquam Photos/ Adel Al-Haddad)

Citește mai mult