Sari la continut
alt

Magda Branețcheck icon

După doi ani petrecuți la ASE la Facultatea de Finanțe-Bănci, mi-am continuat studiile la Universitatea Paris IX Dauphine, pe care am absolvit-o cu un Master în Finanțe în 2005 ca șefă de promoție. Am lucrat întâi ca analist economic și ulterior ca gerant de fond de investiții, specializat pe piețele emergente, la Paris și la Londra.


Articole publicate check icon

vaccinare - batrani -

Dragi tineri, singura atitudine acceptabilă din punct de vedere moral, din punct de vedere logic, singurul lucru bun pe care-l puteți face pentru combaterea pandemiei: refuzați să vă vaccinați în afara programului național. Lăsați oamenii cărora acest vaccin chiar le poate salva viața să-l facă azi, nu mâine. (Foto: Thibaut Durand/ AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

metroul din Paris

„- Tatăl nostru carele ești în ceruri, sfințească-se numele Tău, Vie Împărăția Ta". De nicăieri, un copil-cerșetor desculț se aruncă în genunchi la picioarele mele și urlă cu o voce răgușită. Limba română îmi sparge timpanele, dar în jurul meu nimeni nu ridică ochii din gol. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

copii la gradinița

Până la urmă ce-mi spunea doamna: multiculturalism să fie, dar cu flegmă britanică; încurajăm copiii să-și exprime emoțiile, dar într-o engleză perfectă; și să fie emoții rezonabile, de oameni cu cap și trecuți prin viață, că doar nu suntem la grădiniță! (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult