Sari la continut
alt

Marius Motofei-Raducheck icon

Marius Motofei-Radu este un profesionist pasionat de un viitor într-o continua transformare. Cu o experiență vastă în dezvoltarea vânzărilor, a marketingului și operațiunilor, în afaceri din Europa Centrala și de Est, Orientul Mijlociu sau SUA, Marius reușește să îmbine strategia de business, planurile de creștere și eficientizare, cu deciziile referitoare la tehnologii și impactul acestora.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Biroul unei companii

Integrarea progreselor tehnologice necesită însă mai întâi alinierea oamenilor, a proceselor, și abia apoi a tehnologiei. Doar aplicând schimbarea în această ordine putem valorifica eficient beneficiile. Foto - Profimedia Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Job interview

Atragerea/dezvoltarea talentelor, ca preocupare a liderilor de organizații, revine ca prioritate în top 5, după mulți ani în care s-a aflat în coada primelor 10. Auzeam cuvântul oameni, așa, la final de speech sau de slide în powerpoint, ca să fie. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Boeing 737 Max

Dorința companiilor de a face parte din lanțul trofic conectat la profit sau, uneori, nevoia de adaptare rapidă la piață decuplează deciziile manageriale de rațional și le conectează mai mult la ambiție. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Companie tech

Să fii recunoscut ca numărul unu într-o arie tehnologica de vârf se întâmplă de obicei după mulți ani de cercetare, mult efort, mulți bani cheltuiți. Odată atinse aspirațiile din vârful piramidei Maslow, trebuie să iți recuperezi și costurile implicate în procesul de atingere a acestor obiective. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult