Sari la continut
alt

Nadia Gorduzacheck icon

Nadia Gorduza, fondator Id Therapy Bespoke Treatment Center, este medic, psihoterapeut şi business coach, EMBA, singurul psihoterapeut din România specializat în terapia de cuplu prin metoda Gottman, reprezentant al Institutul Gottman din SUA, având certificări la nivel naţional şi internaţional. http://www.idtherapy.ro; nadia.gorduza@idtherapy.ro


Articole publicate check icon

Fetiță intrând pe ușă

Am întrebat-o dacă stie cum se fac copiii și mi-a spus că "neuronul mamei se întâlnește cu neuronul lui tati și așa se fac copiii." Pe cât era de speriată și jenată, pe atât era de drăgălașă în povestea ei. Nu avusese până atunci nici-o discuție pe tema educației sexuală nici acasă, nici la școală. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Fetiță la supermarket

În fiecare zi, părinții au sarcina de a lua tot felul de decizii, mici sau mari, care influențează foarte mult felul în care micuții se dezvoltă. O nimica toată, nu? Așa că, este de înțeles când stresul, timpul, vina și oboseala îi fac pe părinți să recurgă la strategii nepotrivite pentru a rezolva anumite probleme și a îndeplini anumite nevoi. Cu timpul însă, aceste strategii nefolositoare se acumulează și duc la dezvoltarea unor atitudini și comportamente pe care nu le-ar dori de la copilul lor. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon shopping

La nici 1,5 metri de mine era un bărbat căzut intr-o baltă de sânge cu spasme musculare la nivelul întregului corp și cianotic. (Foto Inquam Photos/Octav Ganea)

Citește mai mult

Copii

Educația prin puniție este în mare parte educația copiilor din perioada anterioară Revoluției. Și ne mirăm acum de ce avem probleme cu stima de sine scăzută, de ce ne lăsăm călcați în picioare cu atâta ușurință de un șef abuziv sau de un partener abuziv? (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult