Sari la continut
alt

Nucu Morarcheck icon

Este absolvent al facultății de Transporturi din Universitatea Politehnică București, din 1996 a lucrat la CFR-Marfă în domeniul relațiilor internationale. Timp de 15 ani, începând cu 2003, a lucrat ca Sales Manager și Country Manager pentru subsidiara SNCF (căile ferate franceze) ERMEWA. În timpul liber a colaborat la Radio Turda, realizând emisiunea politică „Poziție și Opoziție”, scrie articole în publicații de specialitate (Jurnalul Feroviar, Railwaypro, RDV), este Președintele Asociației Naționale a Deținătorilor de Vagoane din România (ADV). Scrie din când în când pe blogul personal.  


Articole publicate check icon

angajat - Monty Rakusen / ImageSource / Profimedia

Am lucrat în același birou cu un fost coleg de facultate, șef de promoție, care era angajat sub calificarea lui, de care firma se folosea din plin. La un moment dat, patronul l-a solicitat să ajute la descărcarea unui camion de marfă. Omul s-a dus, cu toate că nu era treaba lui. Au început reproșurile... Foto Monty Rakusen / ImageSource / Profimedia

Citește mai mult

22 decembrie 1989

Trăiam într-o lume gri, dar nu un gri curat, nu, un gri murdar, rece. Eram îmbrăcați în gri, călătoream în autobuze gri, mergeam la școli gri, lucram fabrici gri, dormeam în blocuri gri, aveam dorințe gri, visam gri. România era o pușcărie imensă sau un lagăr de concentrare cât o țară.

Citește mai mult

Cursă Ryanair

Nimeni nu-i punea la punct, nimeni nu putea să facă ordine în avion. În general e vorba de indivizi care au dat un pic de bani, nu foarte mult pentru altfel își permiteau alte călătorii, și care au impresia că asta le dă un avantaj, un statut superior, îi face mai deștepți. Sunt cei care spun că „am făcut coasta Amalfi”, am „văzut Elveția”, dau sfaturi, au propriile analize despre popoarele europene. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult