Sari la continut
alt

Nucu Morarcheck icon

Este absolvent al facultății de Transporturi din Universitatea Politehnică București, din 1996 a lucrat la CFR-Marfă în domeniul relațiilor internationale. Timp de 15 ani, începând cu 2003, a lucrat ca Sales Manager și Country Manager pentru subsidiara SNCF (căile ferate franceze) ERMEWA. În timpul liber a colaborat la Radio Turda, realizând emisiunea politică „Poziție și Opoziție”, scrie articole în publicații de specialitate (Jurnalul Feroviar, Railwaypro, RDV), este Președintele Asociației Naționale a Deținătorilor de Vagoane din România (ADV). Scrie din când în când pe blogul personal.  


Articole publicate check icon

profesor ccu laaptop - Foto Guliver/Getty Images

Profesorii au rămas acasă încă de la începutul pandemiei, din martie, salariile au fost încasate integral inclusiv bonificațiile pentru ore suplimentare și ulterior au fost mărite. Vor mai rămâne acasă cel puțin până în septembrie. Copii au rămas acasă de capul lor, supravegheați sau nu, fără nicio direcție. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

colegi - Foto Zero Creatives / ImageSource / Profimedia)

Primul lucru care m-a frapat a fost că atunci când se referea la români și la România spunea :„voi’’ și „la voi’’ iar despre elvețieni spunea „noi’’. Rupsese orice legătură cu țara încă de la plecare cu toate că încă mai avea părinții în București. (Foto Zero Creatives / ImageSource / Profimedia)

Citește mai mult