Sari la continut
alt

Nucu Morarcheck icon

Este absolvent al facultății de Transporturi din Universitatea Politehnică București, din 1996 a lucrat la CFR-Marfă în domeniul relațiilor internationale. Timp de 15 ani, începând cu 2003, a lucrat ca Sales Manager și Country Manager pentru subsidiara SNCF (căile ferate franceze) ERMEWA. În timpul liber a colaborat la Radio Turda, realizând emisiunea politică „Poziție și Opoziție”, scrie articole în publicații de specialitate (Jurnalul Feroviar, Railwaypro, RDV), este Președintele Asociației Naționale a Deținătorilor de Vagoane din România (ADV). Scrie din când în când pe blogul personal.  


Articole publicate check icon

Klaus Iohannis - Viorica Dancila - presidency.ro

Există undeva pe la țară un obicei ca, după nuntă, nașii să fie urcați pe măgari sau într-o căruță și să fie batjocoriți. Adică după ce ei sunt recunoscuți ca fiind cele mai importante persoane de la petrecere, într-un mod bizar devin victimele bătăii de joc a nuntașilor. Foto presidency.ro

Citește mai mult

CFR Calatori

Există o întreagă pleiadă de voci care se opun reformei în domeniul căilor ferate, văzând în mod evident că firmele de stat nu rezistă în fața celor private. Cine sunt ei și ce vor ? În primul rând sunt profitorii fostului sistem, incompetenți și incapabil să se adapteze schimbărilor. (Foto CFR Calatori/ Facebook)

Citește mai mult