Sari la continut
alt

Nucu Morarcheck icon

Este absolvent al facultății de Transporturi din Universitatea Politehnică București, din 1996 a lucrat la CFR-Marfă în domeniul relațiilor internationale. Timp de 15 ani, începând cu 2003, a lucrat ca Sales Manager și Country Manager pentru subsidiara SNCF (căile ferate franceze) ERMEWA. În timpul liber a colaborat la Radio Turda, realizând emisiunea politică „Poziție și Opoziție”, scrie articole în publicații de specialitate (Jurnalul Feroviar, Railwaypro, RDV), este Președintele Asociației Naționale a Deținătorilor de Vagoane din România (ADV). Scrie din când în când pe blogul personal.  


Articole publicate check icon

Sorin Grindeanu - MT

Grindeanu se bucură de presă bună. Cu toate că nimic nu-l recomanda pentru postul pe care îl ocupă, în urma unor multiple alte funcțiuni pe care le-a exercitat în statul român, cu toate că se pricepe la transporturi așa cum s-a priceput și la comunicații sau în postul mult mai bine stipendiat de Presedinte al Autorității Naționale de Administrare și Reglementare în Comunicații, e menajat sau promovat timid. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Citește mai mult

Mircea Rusu

Cu ocazia zilei mondiale a teatrului de pe 27 martie la TNB va susține o conferință domnul Dan Puric, nimeni altul decât cel care îl admiră public pe Dughin și cel care susține un stat eurasiatic pe baze religioase din care să facem și noi parte sub pulpana Rusiei. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

George Simion la protestul din 27 februarie

Pe lângă anonimi cu sute de conturi mai sunt și persoane reale luate de valul revendicărilor naționaliste și dragostea pentru Putin. Am găsit și câțiva scriitori ratați dornici de afirmare măcar în domeniul absurdului. Oameni singuri, fără ocupație, eșuați prin cine știe ce colț de țară. (Foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei)

Citește mai mult

Părinții acuzați de agresiune în Danemarca

Mă sună o cunoștință să-mi spună o bârfă: o cunoștință de-ale ei a intrat într-un mare bucluc. Și-a bătut copiii, iar ei au reclamat-o la poliție și ea a ajuns împreună cu soțul la arest. 30 de zile. Ea a fost eliberată pentru că mai avea acasă un bebeluș, însă soțul a rămas la „beciul domnesc”. - Uite, domnule, ce pot să-ți facă în ziua de azi copiii.

Citește mai mult

Protest AUR

Peste 65% dintre români ar vota un partid naționalist. 26% din electorat ar fi de acord cu ieșirea României din NATO și UE. Mai mult, circa 17% dintre români ar dori orientarea noastră către Rusia. Cifrele astea nu seamănă deloc cu cifrele de la momentul aderării la cele două structuri internaționale. Atunci eram toți optimiști, bucuroși, entuziaști. Între timp o mare parte dintre conaționali s-au reorientat. Ce s-a întâmplat între timp? (Foto: Inquam Photos/ George Călin)

Citește mai mult