Sari la continut
alt

Radu Găleșanucheck icon

Radu Găleșanu este inginer, licențiat în IT (UPB - Calculatoare și Automatică) și specializat în regie de sunet si montaj (UNATC - Multimedia). A colaborat cu Radio Delta, producând alături de Filip Stoler, Mihai Găinușă, Lucian Boariu si Mihai Marinescu emisiunea de satiră intelectuală Săptămâna Nebunilor. În prezent, conduce o firmă de software din România.


Articole publicate check icon

Mitingul pesedist

Falia dintre cele două grupuri s-a adâncit în timp. Încă de la început și în mod necontenit, s-a întâmplat ca primul grup să-i numească pe ceilalți: „comuniști" (neocomuniști, comunistoizi etc.). Din partea cealaltă, numiții „comuniști" au încercat să riposteze și să le dea, la rândul lor, un nume celor care i-au atacat. Le-au spus: „golani", „vânzători de țară", „corporatiști" și recent, într-o sclipire de branding, „statul paralel". (Foto: ALberto Groșescu/Inquam Photos)

Citește mai mult

Dragnea și Firea

Moștenire directă de la comuniști, ambițioșii și slab educații conducători PSD-iști detestă elitele, intelectualii, oamenii cu școală, specialiștii, tehnocrații: oameni care, din idealism, din talent, din constrângere familială sau orice altă conjunctură au ajuns să studieze mai mult și să aibă o viziune asupra vieții care depășește valorile primitive

Citește mai mult

Proteste în fața Guvernului - drapelul

M-am întâlnit în stradă cu colegi din școala generală, cu colegi din liceu, cu colegi de la facultăți cu profiluri complet diferite, cu colegi de la fostele locuri de muncă, cu prieteni din copilărie, adolescență sau maturitate, cu oameni care trăiesc în România sau afară.(Foto: Dreamstime.com)

Citește mai mult

Liviu Dragnea Facebook

M-am uitat în ultimele zile la filme de arhivă și e ceva ce nu pot să-mi șterg din minte: rânjetul lui Petru Groza când s-a instalat guvernul comuniștilor. (Foto: Facebook/Liviu Dragnea)

Citește mai mult