Sari la continut
alt

Răzvan Prepelițăcheck icon

Semnez opinii în Libertatea și Gazeta Sporturilor. Cândva am luat premiul ce poartă numele unui mare ziarist român. Nu de puține ori, opiniile mele s-au inspirat din viața cetății, căci sportul pentru mine nu e altceva decât oglinda realității cotidiene.


Articole publicate check icon

echipa nationala -  Foto:  Maurice van Steen/ AFP/ Profimedia

Revenind la jucători: fotbalul mare începe la juniori, acolo unde antrenorii cu educație nu urlă ca disperații la copii, așa cum se întâmplă în multe din școlile noastre de fotbal. Dacă mai adăugăm și faptul că avem un campionat câștigat de un patron care face pe antrenorul, atunci înfrângerea cu 0-3 cu Olanda e doar borna corectă a valorii noastre. Foto: Maurice van Steen/ AFP/ Profimedia

Citește mai mult

Fotbal Romania - Bulgaria

Culmea este că în România partidele naționaliste au succes, adică suntem iubitori de glia noastră strămoșească, dar nu suntem în stare să aplaudăm o națională de fotbal până la capăt. Bine, putem să și aplaudăm frenetic, dar numai la victorie, pe același principiu mioritic: la gogoși, înainte! Foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește mai mult

Iohannis la piramide

Valiza e desfăcută pe pat în timp ce bărbatul vorbește la telefon, detașat, despre niște morți. Soția împăturește hăinuțele imaculate. Îi face un semn soțului dacă să pună cămașa albă în geamantanul plin ochi, pregătit de concediu. Soțul gesticulează un OK mare, însoțit de un rânjet complice, apoi trece difuzorul telefonului pe Mute. (Foto: gazetaph.ro)

Citește mai mult

Supermarket produse

Exemplul meu vine de la Brașov, unde lipit de un supermarket aflat în top vânzări din România, se construiește un alt supermarket și mai mare. Viteza cu care se înalță falnica clădire este pur și simplu amețitoare. Cred că muncitorii au avut un acoperiș la roșu deasupra capului, din prima zi a construcției, nu i-a plouat niciodată. (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult