Sari la continut
alt

Răzvan Prepelițăcheck icon

De 10 ani semnez texte în Gazeta Sporturilor. Cândva am luat premiul ce poartă numele unui mare ziarist român. Nu de puține ori, opiniile mele s-au inspirat din viața cetății, căci sportul pentru mine nu e altceva decât oglinda realității cotidiene.


Articole publicate check icon

Supermarket produse

Exemplul meu vine de la Brașov, unde lipit de un supermarket aflat în top vânzări din România, se construiește un alt supermarket și mai mare. Viteza cu care se înalță falnica clădire este pur și simplu amețitoare. Cred că muncitorii au avut un acoperiș la roșu deasupra capului, din prima zi a construcției, nu i-a plouat niciodată. (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

asalt capitoliu SUA

După alegeri, când în New York s-a aflat că Joe Biden era noul președinte al Americii, un vuiet de bucurie se făcea auzit din locuințele newyorkeze. Imaginile au devenit virale atunci, vă amintiți probabil. Când le-am privit, mi-am dus aminte de un strigăt din copilărie, un urlet al libertății care cutremurase cartierul meu, la căderea comunismului. (Foto: Saul LOEB / AFP / Profimedia)

Citește mai mult