Sari la continut
alt

Răzvan Prepelițăcheck icon

De 10 ani semnez texte în Gazeta Sporturilor. Cândva am luat premiul ce poartă numele unui mare ziarist român. Nu de puține ori, opiniile mele s-au inspirat din viața cetății, căci sportul pentru mine nu e altceva decât oglinda realității cotidiene.


Articole publicate check icon

Simona Halep se bucură la Wimbledon

O poveste, la rece, de la fața locului, o poveste ce dezbracă sportul și societatea românească la piele, dar care trebuie spusă, pentru ca victoria Simonei Halep să nu rămână, precum au rămas toate marile succese ale sportivilor români, dezancorate de viitor. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Mirel Rădoi

Pentru că vine într-un moment în care România nu mai are chef să plece capul, la aburelile pe care vremurile comunismului le-au lăsat înfipte în măduva națională, ca pe un reumatism cronic, că merge și cu șmecheria. Nu mai merge, în niciun domeniu. (Foto: UEFA U21 Championship Facebook)

Citește mai mult

Ianis Hagi

Pe poarta arenei a ieșit un bărbat mai mic de statură cu zâmbetul pe buze, afirmând răspicat că el iubește sportul și îl va iubi toată viața și că sportul înseamnă muncă și iarăși muncă, iar atunci când nu te ferești de ea, ingredientele ca talent și mentalitate aduc succesul. A plecat fără prea multe reflectoare în jurul lui. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult