Sari la continut
alt

Viorel Panaitecheck icon

Viorel Panaite este fondator și Managing Partner Human Invest, companie înființată în 1999 și care are acum o înaltă reputație locală pentru programele sale de leadership, reprezentând în România câteva din cele mai prestigioase companii globale din domeniu. Facilitează workshop-uri de leadership, “change management” și este un promotor al conducerii prin scop comun, valori comune și puncte tari. Se implică în proiecte ale societății civile susținând de mai mulți ani dezvoltarea unor ONG-uri precum Teach for România (TfR), Centrul de Evaluare și Analize Educaționale (CEAE), ARDOR, Leaders România.


Articole publicate check icon

Manager bun, rău

Ne-am obișnuit prea mult să îi numim lideri pe cei mai vocali dintre noi, pe cei mai înalți în rang și în ierarhie, pe cei care se remarcă prin poziții de forță, pe cei care conduc prin intimidare sau prin seducție. Îi numim lideri pe cei cu succese financiare răsunătoare, dar a căror etică are prea multe colțuri întunecate. (Foto: Guliver getty Images)

Citește mai mult

Companie

Managerii care au o mentalitate defensivă, de supraviețuire, fie evită să solicite feedback, fie îl întâmpina cu agresivitate și îi fac pe cei care îl oferă să spună doar ce dorește managerul să audă ca să nu tulbure apele inutil. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

companie - Getty Images

La 20 și ceva de ani, știam toate cuvintele care trebuiau spuse. Lucrurile erau simple și păreau că ies de la sine, era suficient să arăți că poți vorbi despre ele și erai un adevărat expert. Fără prea multe “meciuri în picioare”, fără vânătăi, fără eșecuri sau greșeli, avântul tinereții mă făcea atotștiutor. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult