Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Benone Sinulescu a murit în spital în urma unei pneumonii. Soția artistului: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani, anunță Antena3. Cântărețul de muzică populară era internat în spital, fiind diagnosticat cu o pneumonie care s-a complicat, pe fondul mai multor probleme de sănătate.

Soția artistului a spus că acesta a amânat internarea în spital, pentru că îi era teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

„N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”, a declarat soția artistului.

Cântăreţul a mai fost internat în spital, în luna iunie, după ce fusese găsit inconştient de către apropiaţi, iar atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze.

De această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar azi a survenit decesul.

Benone Sinulescu era născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din judeţul Buzău. A primit numeroase premii şi distincţii pentru activitatea sa artistică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere

Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult