Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Când le dăruiești celor dragi momente de neprețuit, câștigi bonusuri pentru și mai multe experiențe frumoase

Cuplu fericit

Foto: Profimedia Images

Valoarea unui dar este infinit mai mare decât prețul înscris pe o etichetă. În ea intră gândul bun și intenția generoasă. Atenția față de celălalt și detaliile despre lucrurile care știi că îi plac. Povestea comună și momentul special pe care îl creează bucuria de a oferi și de a primi. Și amintirea acestei clipe, care poate fi readusă la viață când te aștepți mai puțin - de sclipirea luminii într-un colț de vitrină, de o pată de culoare, de o aromă care te surprinde în timp ce te plimbi pe stradă. Toate acestea fac ca experiența pe care o aduce gestul de a dărui să fie una de neprețuit.

La Mastercard, știm că un discount pe care îl primești pentru tine e o surpriză frumoasă pentru cei dragi. De aceea, când plătești cu cardul tău Mastercard Premium la comercianții parteneri, te bucuri de reduceri pe care le poți transforma în cadouri pentru ei.

O invitație la o masă în oraș spune „te apreciez” și „vreau să petrec timp cu tine” și oferă un prilej excelent de conectare. Dacă vrei să ai parte atât de un gust savuros, cât și de o atmosferă plăcută, poți merge la Red Angus Steakhouse sau Kunnai. Dacă vrei să va bucurati împreună de o mâncare bună, fără să ieșiți din casă, poți comanda online de pe Life Box și ai parte de o reducere instant. Iar în cazul în care îți dorești o gamă variată de produse gastronomice „haute de gamme”, poți alege din oferta Comtesse du Barry.

Pentru că oricine merită un moment de răsfăț, îți netezim cu reduceri intrarea la Bali Spa. Iar dacă dorești ca răsfățul să fie accesibil oricând și oriunde, îți recomandăm produsele de la Sabon.

Dincolo de impresia pe care o creează, vestimentația frumoasă dă întotdeauna o stare de bine și încredere celui sau celei care o poartă. Poți să i-o oferi chiar tu, făcându-i un cadou fashion de la Collective sau de la Max Mara Weekend.

Acum e mai ușor ca oricând să faci surprize. Să oferi bucurie. De neprețuit. Mai multe detalii despre ofertele Mastercard Premium pe https://mymastercard.ro/oferte-premium

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult