Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cântăreața Nicki Minaj, capul de afiș al Festivalului Saga, și-a anulat concertul din București din cauza „protestelor din România”

Nicki Minaj

Foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cântăreața Nicki Minaj (foto) și-a anulat concertul pe care trebuia să îl susțină duminică seara la festivalul SAGA, în București, „din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă”, potrivit anunțului făcut de artistă pe X, fostul Twitter. 

Singurele proteste anunțate însă în București vor avea loc luni dimineață, în Piața Victoriei, unde se vor strânge contabilii nemulțumiți de modificările fiscale, în timp ce festivalul SAGA s-a desfășurat în zona Băneasa, după cum notează G4Media și Hotnews.

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe X.

Organizatorii festivalului SAGA au anunțat că vor înapoia banii pe biletele de o zi care nu erau scanate la momentul anunțului anulării concertului.

„Cu tristețe trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat prestația din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al festivalului. „Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și depășește puterile noastre”, au transmis organizatorii SAGA.

Amintim că sâmbătă DJ Hardwell, un renumit artist prezent pe scena Festivalului SAGA, a lansat acuzații grave la adresa organizatorilor, susținând că nu a fost remunerat pentru participarea sa la eveniment. Artistul și-a exprimat de asemenea nemulțumirea cu privire la problemele tehnice pe care le-a întâmpinat și a folosit cuvinte grele la adresa organizatorilor. „Am venit din Olanda ca să fiu în fața voastră. Sunt aici. Sunt aici. Dați-mi voie să fiu sincer. Acest nenorocit de festival nu mi-a dat niciun ban ca să fiu aici în seara asta. Dar sunt încă aici. Iar echipamentele... totul e de r***t. Nimic nu funcționează. Nu pot să susțin show-ul, este imposibil pentru mine să fac asta. Îmi pare foarte rău, dar trebuie să anulez show-ul”, a spus artistul. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O proasta cu clabuci, impreuna cu toate echipa ei! Bine ar fi sa nici nu mai incerce sa vina, oricum nu cred ca va suferi cineva....
    • Like 2
  • Marina check icon
    Bine că nu au venit, că sunt periculoși din cale-afară contabilii când se enervează! Un fel de veste galbene de România.
    • Like 2


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult