Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

„Am venit din Olanda, dar acest nenorocit de festival nu mi-a dat niciun ban…” Șoc la SAGA, unde DJ Hardwell a urcat pe scenă ca să anuleze show-ul și să le adreseze cuvinte grele organizatorilor

DJ-

DJ Hardwell, un renumit artist prezent pe scena Festivalului SAGA, care a debutat vineri seară în București, a lansat acuzații grave la adresa organizatorilor, susținând că nu a fost remunerat pentru participarea sa la eveniment, notează G4Media

Artistul și-a exprimat de asemenea nemulțumirea cu privire la problemele tehnice pe care le-a întâmpinat și a folosit cuvinte grele la adresa organizatorilor. „Am venit din Olanda ca să fiu în fața voastră. Sunt aici. Sunt aici. Dați-mi voie să fiu sincer. Acest nenorocit de festival nu mi-a dat niciun ban ca să fiu aici în seara asta. Dar sunt încă aici. Iar echipamentele... totul e de r***t. Nimic nu funcționează. Nu pot să susțin show-ul, este imposibil pentru mine să fac asta. Îmi pare foarte rău, dar trebuie să anulez show-ul”, a spus artistul. 

În replică, organizatorii au postat un mesaj pe Instagram în care subliniau că pe alte cinci scene artiștii au reușit să își desfășoare spectacolele fără probleme.

„Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de pe celelalte cinci scene au reușit să facă spectacol în prima zi la SAGA, iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Țările de Jos, la fel ca tine. Același set pare să funcționeze perfect pentru Will Sparks chiar în acest moment. Am muncit din greu pentru a construi ediția din acest an a SAGA, în beneficiul artiștilor și petrecăreților noștri. Am fi rezolvat orice problemă tehnică rapid și eficient, dacă ne-ai fi dat șansa și nu ai fi întrerupt performanța atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți acomoda cererile, inclusiv în ceea ce privește înțelegerile financiare. Ne pare rău pentru fanii noștri (și ai tăi). Ar fi adorat să te vadă în sfârșit pe scenă la București. Numai iubire, îți dorim numai bine", au scris organizatorii pe Instagram.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult