Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cel mai așteptat artist de la UNTOLD, Armin Van Buuren, anunță un spectacol special conceput pentru România

ARMIN UNTOLD va fi un show unic, special conceput pentru România, care dorește să marcheze ediția aniversară a festivalului de la Cluj.

Armin Van Buuren spune că pregătește un spectacol exclusiv la nivel mondial, gândit pentru a cincea ediție UNTOLD. Show-ul va aduce pe scenă artiști și va conține cele mai noi inovații tehnologice- efecte speciale și producții audio video.

DJ-ul olandez este cunoscut pe toate continentele pentru spectacolele sale din ultimele decenii, Armin Only și Armin Only Intense. 

“N-ar trebui să spun asta, dar anul viitor se va întâmpla ceva special!”, spunea Armin van Buuren, la UNTOLD 2018, în timp ce mixa, lăsând să se înțeleagă va răsplăti căldura cu care este primit de publicul Cluj. Anul trecut, spectatorii au stat mai bine de 8 ore în fața scenei principale a festivalului UNTOLD. 

Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii UNTOLD. De la an la an, el a crescut valoarea artistică a show-ului, dar și orele petrecute pe scena de la Cluj. A reușit, astfel, să facă cele mai lungi set-uri de la toate festivalurile de gen la care mixează.

„Sunt entuziasmat că m-au invitat din nou. În primul an am fost chemat pentru un set de două ore. De la an la an, am fost pe scenă tot mai mult, acum e aniversarea de 5 ani UNTOLD, deci vrem să creăm ceva foarte special pentru fani, ca să le mulţumim pentru susţinere. O să stau pe scenă pentru un set extra lung, dar de data asta aduc şi numere speciale, doar pentru acest show. Aşa că abia aştept!”, a declarat Armin Van Buuren pentru Știrile Protv. „Cred că am o conexiune specială cu românii şi cei din Europa de Est. Am mai spus. Oamenii vin din toată lumea. Nu ştiu ce e exact. Românilor le place muzica trance, ca şi mine sunt oameni sensibili. E poate cel mai aşteptat moment al anului pentru mine. Am fost bucuros să anunţ că revin şi că pregătesc ceva special”, a precizat DJ-ul olandez, invitat prin Skype la programul prezentat de Andreea Esca.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Filbert check icon
  Trance e pentru sensibili? Intreb pentru un prieten sensibil...
  • Like 0
 • Dan check icon
  Minunat, de-abia asteptam inceputul lunii august, toate autoritatile se ploconesc pentru acest megaextra eveniment privat. Nu conteaza deranjul populatiei sau incalcarea legii, sa facem totul sa mearga Untold-ul.
  • Like 1
  • @ Dan
   check icon
   Poți detalia un pic chestiunea cu ”încălcarea legii”?
   N-am niciun interes decît propria-mi curiozitate.
   Și, de ce zici că e un ”eveniment privat”? Ce test n-ai trecut ca să capeți bilet?
   Cît despre ”deranjul populației”, ce să zic? Bănuiesc că ești clujean, ia atitudine spre strămutarea evenimentului la Iași, că nouă ne plac dintr-astea.
   • Like 0


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult