Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cel mai așteptat artist de la UNTOLD, Armin Van Buuren, anunță un spectacol special conceput pentru România

ARMIN UNTOLD va fi un show unic, special conceput pentru România, care dorește să marcheze ediția aniversară a festivalului de la Cluj.

Armin Van Buuren spune că pregătește un spectacol exclusiv la nivel mondial, gândit pentru a cincea ediție UNTOLD. Show-ul va aduce pe scenă artiști și va conține cele mai noi inovații tehnologice- efecte speciale și producții audio video.

DJ-ul olandez este cunoscut pe toate continentele pentru spectacolele sale din ultimele decenii, Armin Only și Armin Only Intense. 

“N-ar trebui să spun asta, dar anul viitor se va întâmpla ceva special!”, spunea Armin van Buuren, la UNTOLD 2018, în timp ce mixa, lăsând să se înțeleagă va răsplăti căldura cu care este primit de publicul Cluj. Anul trecut, spectatorii au stat mai bine de 8 ore în fața scenei principale a festivalului UNTOLD. 

Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii UNTOLD. De la an la an, el a crescut valoarea artistică a show-ului, dar și orele petrecute pe scena de la Cluj. A reușit, astfel, să facă cele mai lungi set-uri de la toate festivalurile de gen la care mixează.

„Sunt entuziasmat că m-au invitat din nou. În primul an am fost chemat pentru un set de două ore. De la an la an, am fost pe scenă tot mai mult, acum e aniversarea de 5 ani UNTOLD, deci vrem să creăm ceva foarte special pentru fani, ca să le mulţumim pentru susţinere. O să stau pe scenă pentru un set extra lung, dar de data asta aduc şi numere speciale, doar pentru acest show. Aşa că abia aştept!”, a declarat Armin Van Buuren pentru Știrile Protv. „Cred că am o conexiune specială cu românii şi cei din Europa de Est. Am mai spus. Oamenii vin din toată lumea. Nu ştiu ce e exact. Românilor le place muzica trance, ca şi mine sunt oameni sensibili. E poate cel mai aşteptat moment al anului pentru mine. Am fost bucuros să anunţ că revin şi că pregătesc ceva special”, a precizat DJ-ul olandez, invitat prin Skype la programul prezentat de Andreea Esca.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Filbert check icon
  Trance e pentru sensibili? Intreb pentru un prieten sensibil...
  • Like 0
 • Dan check icon
  Minunat, de-abia asteptam inceputul lunii august, toate autoritatile se ploconesc pentru acest megaextra eveniment privat. Nu conteaza deranjul populatiei sau incalcarea legii, sa facem totul sa mearga Untold-ul.
  • Like 1
  • @ Dan
   check icon
   Poți detalia un pic chestiunea cu ”încălcarea legii”?
   N-am niciun interes decît propria-mi curiozitate.
   Și, de ce zici că e un ”eveniment privat”? Ce test n-ai trecut ca să capeți bilet?
   Cît despre ”deranjul populației”, ce să zic? Bănuiesc că ești clujean, ia atitudine spre strămutarea evenimentului la Iași, că nouă ne plac dintr-astea.
   • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult