Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Cel mai așteptat artist de la UNTOLD, Armin Van Buuren, anunță un spectacol special conceput pentru România

ARMIN UNTOLD va fi un show unic, special conceput pentru România, care dorește să marcheze ediția aniversară a festivalului de la Cluj.

Armin Van Buuren spune că pregătește un spectacol exclusiv la nivel mondial, gândit pentru a cincea ediție UNTOLD. Show-ul va aduce pe scenă artiști și va conține cele mai noi inovații tehnologice- efecte speciale și producții audio video.

DJ-ul olandez este cunoscut pe toate continentele pentru spectacolele sale din ultimele decenii, Armin Only și Armin Only Intense. 

“N-ar trebui să spun asta, dar anul viitor se va întâmpla ceva special!”, spunea Armin van Buuren, la UNTOLD 2018, în timp ce mixa, lăsând să se înțeleagă va răsplăti căldura cu care este primit de publicul Cluj. Anul trecut, spectatorii au stat mai bine de 8 ore în fața scenei principale a festivalului UNTOLD. 

Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii UNTOLD. De la an la an, el a crescut valoarea artistică a show-ului, dar și orele petrecute pe scena de la Cluj. A reușit, astfel, să facă cele mai lungi set-uri de la toate festivalurile de gen la care mixează.

„Sunt entuziasmat că m-au invitat din nou. În primul an am fost chemat pentru un set de două ore. De la an la an, am fost pe scenă tot mai mult, acum e aniversarea de 5 ani UNTOLD, deci vrem să creăm ceva foarte special pentru fani, ca să le mulţumim pentru susţinere. O să stau pe scenă pentru un set extra lung, dar de data asta aduc şi numere speciale, doar pentru acest show. Aşa că abia aştept!”, a declarat Armin Van Buuren pentru Știrile Protv. „Cred că am o conexiune specială cu românii şi cei din Europa de Est. Am mai spus. Oamenii vin din toată lumea. Nu ştiu ce e exact. Românilor le place muzica trance, ca şi mine sunt oameni sensibili. E poate cel mai aşteptat moment al anului pentru mine. Am fost bucuros să anunţ că revin şi că pregătesc ceva special”, a precizat DJ-ul olandez, invitat prin Skype la programul prezentat de Andreea Esca.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Filbert check icon
  Trance e pentru sensibili? Intreb pentru un prieten sensibil...
  • Like 0
 • Dan check icon
  Minunat, de-abia asteptam inceputul lunii august, toate autoritatile se ploconesc pentru acest megaextra eveniment privat. Nu conteaza deranjul populatiei sau incalcarea legii, sa facem totul sa mearga Untold-ul.
  • Like 1
  • @ Dan
   check icon
   Poți detalia un pic chestiunea cu ”încălcarea legii”?
   N-am niciun interes decît propria-mi curiozitate.
   Și, de ce zici că e un ”eveniment privat”? Ce test n-ai trecut ca să capeți bilet?
   Cît despre ”deranjul populației”, ce să zic? Bănuiesc că ești clujean, ia atitudine spre strămutarea evenimentului la Iași, că nouă ne plac dintr-astea.
   • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult