Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Imagini unice cu Armin van Buuren cântând la țambal, în backstage-ul UNTOLD. De ce nu a fost niciodată avocat DJ-ul care a absolvit Dreptul

Armin van Buuren, UNTOLD 2017

photo icon Armin van Buuren, 63 de mii de spectatori, cel mai așteptaat moment al festivalului UNTOLD, ediția 2017. Sursa: UNTOLD

62.000 de persoane au venit la Cluj Arena ca să-l vadă pe Armin van Buuren, probabil cel mai popular DJ în rândul românilor. Muzica mixată de cel mai așteptat artist de la UNTOLD i-a ținut pe participanți pe gazon și în tribune până aproape de ora 8 dimineața. 

Cunoscătorii pieselor lui Armin spun că acesta a fost chiar mai bun la UNTOLD 2017, iar că selecția a fost total diferită de cea din 2016. La ediția din acest an, DJ-ul a preferat piesele mai melodioase, s-a întors la prima sa compoziție din urmă cu 19 ani și le-a oferit mai multe melodii din turneul Intense. 

În culise, Armin van Buuren a oferit o surpriză puținilor oameni care care se aflau în încăpere. Provocat să cânte la un țambal, DJ-ul olandez a legat o linie melodică în câteva secunde și a spus că-i place foarte mult instrumentul pe care-l vedea prima dată în cariera sa. Fără intenție, un răspuns, poate, pentru cei ce cred că artiștii care mixează muzică electronică nu studiază muzică, nu știu să compună și nu știu să cânte la instrumente.

Armin van Buuren a acordat un interviu exclusiv platformei Republica în care vorbește despre cei 20 de ani în care urcă pe scenă, despre familie și despre lucrurile pe care le urăște cel mai mult. Spune de ce nu a practicat niciodată avocatura deși este absolvent de Drept, dar povestește și despre pasiunea tatălui său, muzica clasică. 

Am descoperit, cu surprindere, un artist complex, foarte decent, ajuns la maturitate, care spune că cel mai greu îi este să stea la distanță de soția sa, Erika și de cei doi copii, Fenna și Remy, atunci când pleacă în turnee.

”Vreau să spun ceva fiecăruia dintre voi. În urmă cu patru ani, nu era nimic aici, iar astăzi stăm aici, cu peste 62.000 de prieteni ai voştri... Ştiu că mă apreciaţi, dar cei care merită toată admiraţia în această seară sunteţi voi”, le-a spus Armin fanilor în timpul concertului, iar la scurta conferință de presă cu jurnaliștii s-a declarat încântat de evoluția festivalului UNTOLD despre care spune că a devenit unul din cele mai importante evenimente din Europa și din lume. 

Mai jos, fragmentul video cu Armin van Buuren cântând la țambal. Interviul acordat Republica va fi publicat luni.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult