Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Create de Tibi Clenci, interpretate de Carmen Grebenișan. Pătrunde în lumea surprinzătoare a experiențelor de Lifestyle din „The UNIQ Book of 76 Expressions”

Carmen Grebenișan, „The UNIQ Book of 76 Expressions”

Patru variante de dispozitive și 19 laterale colorate. Cele 76 de combinații posibile ale glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology au inspirat un demers artistic care reunește patru teme reprezentate de patru celebrități, patru echipe, un poet și 17 artiști.

Astfel, a prins formă și culoare o sursă de inspirație atemporală prin intermediul căreia este transpusă principala caracteristică a dispozitivului glo™: cele 76 de combinații de culori posibile care deschid porțile creativității și animă explorarea vibe-ul potrivit fiecărui stil de viață. -

Proiectul a explorat patru teme care au devenit spațiul de joacă și sursa de inspirație pentru toate echipele implicate: Urban Exploration - Speak, Lifestyle - Ana Morodan, Flavor Elevation - Cătălin Bordea și Styling – INNA.

Apoi, fiecare temă a fost ilustrată de patru echipe de fotografi și creatori de conținut consacrați, care au lucrat împreună pentru a crea moodboard-ul ideal al zonelor de inspirație.

Tibi Clenci și Carmen Grebenișan. Fiecare moment are o poveste aparte.

Carmen Grebenișan a povestit despre ce a însemnat experiența de a da viață poveștilor și personajelor imaginate de Tibi Clenci, care s-a lăsat inspirat de momentele și obiceiurile cheie din viața noastră: mersul la cumpărături, zona de hobby-uri creative, playlist-ul special pe care îl asculți pe drum spre serviciu.

„Am avut parte de o sinergie perfectă (…) Provocarea a fost întâmpinată la fiecare din cele 12 creații, pentru că nimic nu e ceea ce pare. Raul Tisa a avut răbdarea și dexteritatea de a transforma fiecare moment, într-o altă poveste, prin diferitele abordări de hairstyling. Totul a avut loc în două zile pline, dar pline de inspirație și continuă stimulare creativă. Așa e când lucrezi cu artiștii, în loc să obosești, te încarcă cu energie, oricât ai munci”, spune Carmen.

Ședința foto, în ciuda complexității momentelor și ipostazelor create, a avut loc într-o singură locație: casa Ilios din Vama Veche.

„Mereu mi-am dorit să fiu actriță, așa că am profitat de oportunitatea aceasta, tensionând cele mai înalte cote ale emoțiilor mele, pentru a intra în personajele create de Tibi. Iar fotografia din piscină este exact ceea ce se vede, doar că nu se vede faptul că piscina avea aproape doi metri, așa că s-a construit un mic turn dintr-o masă de terasă și un scaun imens, peste care a fost așezat scaunul de birou, pe care stăteam eu, în mijlocul piscinei. Apa nu era tocmai caldă, iar turnul era susținut de colegul nostru, Radu, pe sub apă. La cea mai mică greșeală, pierdeam poza, dacă se uda rochia și hair stylingul. Fiecare moment are o poveste aparte.

Dar ce mi-a plăcut e că toți ne-am aflat la același nivel de implicare. Proiectul surprinde un aspect al poveștii mele de viață, relatate în cel mai sofisticat, dar transparent mod. Mi-am jucat propriul rol”, mai spune Carmen.

Descoperă toate poveștile inspirate de cele patru teme explorate de artiști, în interiorul paginilor „The UNIQ Book of 76 expressions” online pe glo.ro. The UNIQ Book of 76 expressions e disponibilă pe glo.ro.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult

Cluj Napoca.

Persoanele care au în derulare credite cu dobândă variabilă, majorată ca urmare a creșterii indicilor de referință în funcție de care se calculează aceasta, ar putea avea parte de o perioadă în care ratele să nu mai crească atât de puternic, începând din a doua jumătate a anului. Foto: Andras Ferencz

Citește mai mult