Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Create de Tibi Clenci, interpretate de Carmen Grebenișan. Pătrunde în lumea surprinzătoare a experiențelor de Lifestyle din „The UNIQ Book of 76 Expressions”

Carmen Grebenișan, „The UNIQ Book of 76 Expressions”

Patru variante de dispozitive și 19 laterale colorate. Cele 76 de combinații posibile ale glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology au inspirat un demers artistic care reunește patru teme reprezentate de patru celebrități, patru echipe, un poet și 17 artiști.

Astfel, a prins formă și culoare o sursă de inspirație atemporală prin intermediul căreia este transpusă principala caracteristică a dispozitivului glo™: cele 76 de combinații de culori posibile care deschid porțile creativității și animă explorarea vibe-ul potrivit fiecărui stil de viață. -

Proiectul a explorat patru teme care au devenit spațiul de joacă și sursa de inspirație pentru toate echipele implicate: Urban Exploration - Speak, Lifestyle - Ana Morodan, Flavor Elevation - Cătălin Bordea și Styling – INNA.

Apoi, fiecare temă a fost ilustrată de patru echipe de fotografi și creatori de conținut consacrați, care au lucrat împreună pentru a crea moodboard-ul ideal al zonelor de inspirație.

Tibi Clenci și Carmen Grebenișan. Fiecare moment are o poveste aparte.

Carmen Grebenișan a povestit despre ce a însemnat experiența de a da viață poveștilor și personajelor imaginate de Tibi Clenci, care s-a lăsat inspirat de momentele și obiceiurile cheie din viața noastră: mersul la cumpărături, zona de hobby-uri creative, playlist-ul special pe care îl asculți pe drum spre serviciu.

„Am avut parte de o sinergie perfectă (…) Provocarea a fost întâmpinată la fiecare din cele 12 creații, pentru că nimic nu e ceea ce pare. Raul Tisa a avut răbdarea și dexteritatea de a transforma fiecare moment, într-o altă poveste, prin diferitele abordări de hairstyling. Totul a avut loc în două zile pline, dar pline de inspirație și continuă stimulare creativă. Așa e când lucrezi cu artiștii, în loc să obosești, te încarcă cu energie, oricât ai munci”, spune Carmen.

Ședința foto, în ciuda complexității momentelor și ipostazelor create, a avut loc într-o singură locație: casa Ilios din Vama Veche.

„Mereu mi-am dorit să fiu actriță, așa că am profitat de oportunitatea aceasta, tensionând cele mai înalte cote ale emoțiilor mele, pentru a intra în personajele create de Tibi. Iar fotografia din piscină este exact ceea ce se vede, doar că nu se vede faptul că piscina avea aproape doi metri, așa că s-a construit un mic turn dintr-o masă de terasă și un scaun imens, peste care a fost așezat scaunul de birou, pe care stăteam eu, în mijlocul piscinei. Apa nu era tocmai caldă, iar turnul era susținut de colegul nostru, Radu, pe sub apă. La cea mai mică greșeală, pierdeam poza, dacă se uda rochia și hair stylingul. Fiecare moment are o poveste aparte.

Dar ce mi-a plăcut e că toți ne-am aflat la același nivel de implicare. Proiectul surprinde un aspect al poveștii mele de viață, relatate în cel mai sofisticat, dar transparent mod. Mi-am jucat propriul rol”, mai spune Carmen.

Descoperă toate poveștile inspirate de cele patru teme explorate de artiști, în interiorul paginilor „The UNIQ Book of 76 expressions” online pe glo.ro. The UNIQ Book of 76 expressions e disponibilă pe glo.ro.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult