Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dăncilă a explicat cu cuvintele ei de ce e bună ordonanța lui Toader: Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru „cei care au fu... fost corupți”

Dancila la Antena3

(Foto captura Antena3)

Premierul Viorica Dăncilă a spus, marți seara, la Antena3, că ordonanța privind contestarea în anulare a sentinţelor definitive date de completurile de 5 judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, anunțată de ministrul Justiției, va da posibilitatea celor care „au fu... fost corupți” să-și dovedească nevinovăția.

„Lupta împotriva corupției, faptul că vrem să dăm această ordonanță de urgență nu împiedică cu nimic lupta împotriva corupției. Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese în care cei care au fu... fost corupți și celor care au fost achitați și celor care au fost condamnați pot să-și dovedească, le dăm oportunitatea să-și dovedească nevinovăția”, a spus Viorica Dăncilă.

Înregistrarea video, mai jos (de la 01:20:33)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • George Carlin si cei de la Divertis sunt pantaloni scurti pe langa Veorica! Traiasca Veorica, cel mai bun stand-up comedian roman!
  • Like 0
 • De remarcat interviul condus meserias de evlavios si care i-a creat o imagine de super femeie mama eroina si premier devotat tarii si super profesionist. Domne sunt buni, lumea a plans in pumni tot interviul comentariile pe FB si pe site au fost pozitive deci target atins. Asa au facut mereu astia din antene au profitat de subiecte de drame de emotii ca sa dea in dusmani sau sa sprijine prietenii. O mizerie marca A3.
  • Like 2
  • @ Magotu Enigmatic
   Din nefericire toti fac asta , poate exceptia sa fie Digi24 , in rest fiecare TV sau ziar incearca sa exploateze emotional electoratul . Diferentele ramin in nuante si anume cit de departe mergi cu manipularea si nesimtirea . Voiculescu & Co ne dovedeste de zeci de ani ca nu exista limite . E drept, la noi productia de lichele pe cap de locuitor este foarte greu de depasit, deci un pui de Gadea sau Badea gasesti la fiecare colt de strada. Dupa aia trebuie sa-l cresti in spiritul ticalosului perfect. Si cine poate fi un mentor mai bun decit Voiculescu, care sa fim realisti este unul din cei mai mari ticalosi al ultimilor 50 de ani.
   • Like 2
 • Bogdan check icon
  Ahahahaha din ciclul gura pacatosului adevar graieste... Deci fiinta aia e atat de proasta incat nici nu e in stare sa controleze legatura dintre creier si gura. Si conduce Romania. Si romanii nu fac nimic pe tema. Doamne ajuta.
  • Like 2
 • Mare e gradina Domnului. Asa ceva....un cosmar.
  • Like 1
 • Superb "cei care au fost corupti si celor care au fost achitatti le dam oportunitatea sa isi demonstreze nevinovatia..." ha ha ha in fata a 3, 5 ,10, 100 de judecatori tot corupti raman
  • Like 3
 • Tudorel Toader este un individ cu negi: Neaga democratia, neaga etica, neaga justitia.
  • Like 7
 • Max Max Max Max check icon
  e grozava Veorica ! are marele merit ca ne amuza zilnic ! acum, ca ma gandesc mai bine, imi dau seama de ce , dupa noua lege a pensiilor clownii si dresorii se pot pensiona mai devreme !!!! Adică 53 dacă este bărbat şi 51 de ani dacă este femeie, scrie capital.ro.!!!!! hahahaha
  • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult