Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Darren Cahill: „Dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna”

Darren Cahill - Simona Halep

Foto: Guliver/Getty Images

Simona Halep și Darren Cahill s-au întâlnit la Cluj, pentru a participa participat la Sports Festival. Înainte de eveniment, cei doi s-au antrenat împreună la București, iar vineri Cahill a declarat că, dacă va decide să antreneze din nou, Simona va fi prima pe care o va suna.

„Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”, a declarat Cahill la Cluj, potrivit Digi24.

Şi Simona Halep a comentat pe această temă: „Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună şi atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta. Dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus sportiva.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cum sa intelegem sportul alb in trei pasi la romani ( antrenoratul ) : ademenirea armasarului ( ofranda ), punerea seii ( cu emotie ) dupa care calaritul propriu-zis ( nelimitat ).....
    ( cu aluzie )
    • Like 1
  • check icon
    Bun, deci măcar pe tema ASTA nu vom avea un ”breaking news”, Sau nu?
    • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult