Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

David Popovici nu e decât Star!

 David Popovici s-a calificat, de pe locul 2, în finala probei de 100 m liber la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni. S-ar fi putut să nu o văd. Pentru că am aflat întâmplător ceva ce n-aș fi bănuit: că semifinala, în care aveam și un al doilea înotător român, tânărul Patrick Dinu, e pe canalul... Antena Stars! Explicabil: e vorba de un canal de mondenități, cu starlete, starleți și nătăfleți, la care nu mă uit. Dar, bine că au dat-o, merită felicitări!

Totuși, e ceva ce nu înțeleg neam: de ce NICIUN canal de sport, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Eurosport 1,2, Prima Sport 1,2,3, Sport Arena și câte or mai fi, n-a transmis-o??! De altfel, toate aceste canale n-au transmis NIMIC de la Europenele desfășurate la Otopeni! Li s-o fi părut lipsit de importanță evenimentul, niște Campionate Europene, și-au zis că înotul nu face audiență?...

Nu știu, dar mi se pare o jignire la adresa marelui campion David Popovici și sportului pe care îl practică. Nu pot să închei decât îndemnându-vă să vedeți mâine, tot pe Antena Stars, finala cu David Popovici!

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult