Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

DC Comics a anunțat că noul Superman va fi bisexual

Jon Kent

Noul Superman va fi bisexual, a anunțat DC Comics, care a dezvăluit că, în următoarea ediție a celebrei benzi desenate, Jon Kent, fiul lui Clark Kent, va începe o relație cu prietenul său, Jay Nakamura.

Povestea face parte din „Superman: Fiul lui Kal-El”, o serie care îl urmărește pe Jon în timp ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent, relatează BBC.

Din iulie, când a fost lansată seria, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a dejucat un atac armat la un liceu și a protestat împotriva deportării refugiaților.

Într-un număr anterior, Jon a legat o prietenie cu Jay - un reporter cu ochelari și cu părul roz.

DC Comics a făcut public că cei doi vor începe o relație romantică în cea a cincea ediție, în care Jon suferă de epuizare fizică și mentală, ca urmare a faptului că încearcă să salveze pe toată lumea.

Detaliile intrigii nu au fost încă dezvăluite, dar imaginile de la DC Comics îi arată pe Jon și Jay sărutându-se.

Autorul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i s-a oferit pentru prima dată jobul, el a meditat mai întâi la „ce ar trebui să reprezinte Superman astăzi”.

„M-a frapat că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pur și simplu pe Clark Kent cu un alt salvator alb”, a povestit Taylor. Spre surprinderea sa, înainte să apuce să împărtășească acest lucru, i s-a spus că DC Comics reflecta deja asupra ideii.

„A avut loc o schimbare reală în ultimii ani - acum zece ani, acum cinci ani acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit", a declarat autorul seriei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ca a umblat in latex si lycra si haine mulate pana acum, nu a deranjat pe nimeni, a? Acu' ne ia si barbatii. Ca hainele ni le-a luat, dantelutza ne-a mai ramas, noua, femeilor....
  • Like 3
 • Cretinismul si anomarmalitatea merge mai departe. Sunt curios sa vad ce audienta va avea! Oricum ar fi este o prostie si o risipa de bani ecranizarea acestui personaj ireal.
  • Like 0
  • @ Mircea Zugravu
   Nu va avea. Deja nu are. Japonezii inca stiu sa creeze povesti si personaje interesante, drept care in State vanzarile DC si Marvel se duc la vale din cauza propagandei politice, in timp ce vanzarile de reviste japoneze traduse sunt in crestere. Piata vorbeste deja, si nu cu vocea activistilor de tip SJW,
   • Like 0
 • Ion check icon
  Tot nu e bine; trebuia sa fie si negru... hahaha!
  • Like 7
  • @ Ion
   Ar fi fost mai logic :))))))
   • Like 2
 • Este cea mai mare tâmpenie a sfârșitului de secol XX și început de sec. XXI. În producții cinematografice obligatoriu trebuie să fie un personaj de culoare, un homosexual\lesbiană , neapărat o categorie de persoane care ar fi discriminate. Insistența aceasta duce lla sfârșit ca exact aceste categorii să se simte discriminate deoarece sunt considerate niște persoane în afara obișnuitului.
  • Like 3
 • Corina check icon
  Ce porcărie. Nu se mai mulțumesc cu toleranța, vor propagandă.
  • Like 5
 • "„M-a frapat că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pur și simplu pe Clark Kent cu un alt salvator alb”" - dar vai, Lois Lane putea fi negresa! DC are acum macar 52 de universuri paralele. Eu zic ca Tom Taylor e cam problematic si ar trebui sa se caute de rasism subconstient.

  "„A avut loc o schimbare reală în ultimii ani - acum zece ani, acum cinci ani acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit"" - dificil o sa fie si de acum in colo pentru ca vanzarile de benzi desenate DC si Marvel o iau in jos in timp ce vanzarile de manga japoneze sunt in crestere. Nu se stie de ce.
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult