Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Dragnea a apărut pe seară cu o ultimă scamatorie: a cerut 3 buletine și le-a spus ziariștilor că el a susținut întotdeauna referendumul convocat de Klaus Iohannis

Dragnea la vot

Foto: Digi24

Liviu Dragnea votat duminică seară, după 19:30, oră la care pragul pentru referendum fusese atins de două ore bune. A votat atât la europarlamentare cât și la referendumul pentru Justiție.

„Nu văd de ce este o surpriză, pentru că eu am spus tot timpul că susțin temele de la referendum. Dacă n-aș fi vrut să votez, nu aș fi votat”, le-a spus Dragnea ziariștilor nedumeriți. 

Întrebat dacă este o zi tristă pentru partid, șeful PSD a replicat. „Nu este o zi tristă, este o zi bună, pentru că au venit foarte mulți oameni la vot. Îmi pare rău doar pentru că au fost niște cozi foarte mari...”, a afirmat Dragnea.

Când jurnaliștii au vrut să știe de ce crede el că au fost cozi, acesta a răspuns: „Sunt întârzieri de la tabletă, de la două liste...”

În ceea ce privește cozile din diaspora, Dragnea i-a indicat drept responsabili pe ambasadorii din țările respective. „În diaspora ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii de acolo care au fost numiți: Spania, Italia, Marea Britanie”, a declarat el.

Când i s-a atras atenția că Guvernul este cel care organizează alegerile inclusiv în străinătate, șeful PSD a spus: ”Prin ambasade”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Liviulica ai luat aseara o ega muie de l toti romanii din diaspora si de la toti tinerii inca ramasi in tara,, fati bagajul si hai alegeti unde vrei sa fi cazat pe Rahova sau Jilava, in curand te vedem pe carantina. bauuuuu puscaria va fi oua ta experienta de viata.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult