Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dragnea a apărut pe seară cu o ultimă scamatorie: a cerut 3 buletine și le-a spus ziariștilor că el a susținut întotdeauna referendumul convocat de Klaus Iohannis

Dragnea la vot

Foto: Digi24

Liviu Dragnea votat duminică seară, după 19:30, oră la care pragul pentru referendum fusese atins de două ore bune. A votat atât la europarlamentare cât și la referendumul pentru Justiție.

„Nu văd de ce este o surpriză, pentru că eu am spus tot timpul că susțin temele de la referendum. Dacă n-aș fi vrut să votez, nu aș fi votat”, le-a spus Dragnea ziariștilor nedumeriți. 

Întrebat dacă este o zi tristă pentru partid, șeful PSD a replicat. „Nu este o zi tristă, este o zi bună, pentru că au venit foarte mulți oameni la vot. Îmi pare rău doar pentru că au fost niște cozi foarte mari...”, a afirmat Dragnea.

Când jurnaliștii au vrut să știe de ce crede el că au fost cozi, acesta a răspuns: „Sunt întârzieri de la tabletă, de la două liste...”

În ceea ce privește cozile din diaspora, Dragnea i-a indicat drept responsabili pe ambasadorii din țările respective. „În diaspora ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii de acolo care au fost numiți: Spania, Italia, Marea Britanie”, a declarat el.

Când i s-a atras atenția că Guvernul este cel care organizează alegerile inclusiv în străinătate, șeful PSD a spus: ”Prin ambasade”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Liviulica ai luat aseara o ega muie de l toti romanii din diaspora si de la toti tinerii inca ramasi in tara,, fati bagajul si hai alegeti unde vrei sa fi cazat pe Rahova sau Jilava, in curand te vedem pe carantina. bauuuuu puscaria va fi oua ta experienta de viata.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult