Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Dragnea a apărut pe seară cu o ultimă scamatorie: a cerut 3 buletine și le-a spus ziariștilor că el a susținut întotdeauna referendumul convocat de Klaus Iohannis

Dragnea la vot

Foto: Digi24

Liviu Dragnea votat duminică seară, după 19:30, oră la care pragul pentru referendum fusese atins de două ore bune. A votat atât la europarlamentare cât și la referendumul pentru Justiție.

„Nu văd de ce este o surpriză, pentru că eu am spus tot timpul că susțin temele de la referendum. Dacă n-aș fi vrut să votez, nu aș fi votat”, le-a spus Dragnea ziariștilor nedumeriți. 

Întrebat dacă este o zi tristă pentru partid, șeful PSD a replicat. „Nu este o zi tristă, este o zi bună, pentru că au venit foarte mulți oameni la vot. Îmi pare rău doar pentru că au fost niște cozi foarte mari...”, a afirmat Dragnea.

Când jurnaliștii au vrut să știe de ce crede el că au fost cozi, acesta a răspuns: „Sunt întârzieri de la tabletă, de la două liste...”

În ceea ce privește cozile din diaspora, Dragnea i-a indicat drept responsabili pe ambasadorii din țările respective. „În diaspora ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii de acolo care au fost numiți: Spania, Italia, Marea Britanie”, a declarat el.

Când i s-a atras atenția că Guvernul este cel care organizează alegerile inclusiv în străinătate, șeful PSD a spus: ”Prin ambasade”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Liviulica ai luat aseara o ega muie de l toti romanii din diaspora si de la toti tinerii inca ramasi in tara,, fati bagajul si hai alegeti unde vrei sa fi cazat pe Rahova sau Jilava, in curand te vedem pe carantina. bauuuuu puscaria va fi oua ta experienta de viata.
    • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult