Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Dragnea, nervos, a amenințat o ziaristă: Poate îți retrag acreditarea. Nu sunt obligat să îți răspund nici ție, nici lui Ghiță

L. Dragnea

Incident la finalul conferinței de presă susținute joi de Liviu Dragnea. Un reporter de la RTV a încercat să pună o întrebare, pe finalul conferinței, iar liderul PSD i-a răspuns că „oricum la voi e loterie”. Postul RTV a difuzat, pe parcursul unei bune părți a discursului lui Liviu Dragnea, tragerea loto organizată joia de Loteria Română.

La finalul conferinței, ziarista RTV a mers să îl invite la cadru pe președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, iar Liviu Dragnea, părând deranjat că reporterul nu s-a oprit din a-i pune întrebări la finalul conferinței,  i-a transmis acesteia: „Nu sunt obligat să-ți răspund nici ție, nici lui Ghiță”. 

După ce ziarista i-a transmis președintelui Camerei Deputaților că este reprezentant al unei instituții publice și că era normal să îi răspundă la întrebări, Dragnea a amenințat-o cu retragerea acreditării. „Puteți să o ridicați”, a venit replica reporterului.

Incidentul vine la câteva zile după ce Ministerul Justiției a anunțat că retrage acreditările de presă pentru doi ziariști, unul de la PRO TV și unul de la Realitatea TV. Ministrul Tudorel Toader s-a arătat deranjat, în mai multe rânduri, de întrebările insistente pe care cei doi jurnaliști i le-au adresat de-a lungul timpului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Se apropie Ignatul ,din cauza asta e nervos .
    • Like 3


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult