Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Dragnea, nervos, a amenințat o ziaristă: Poate îți retrag acreditarea. Nu sunt obligat să îți răspund nici ție, nici lui Ghiță

L. Dragnea

Incident la finalul conferinței de presă susținute joi de Liviu Dragnea. Un reporter de la RTV a încercat să pună o întrebare, pe finalul conferinței, iar liderul PSD i-a răspuns că „oricum la voi e loterie”. Postul RTV a difuzat, pe parcursul unei bune părți a discursului lui Liviu Dragnea, tragerea loto organizată joia de Loteria Română.

La finalul conferinței, ziarista RTV a mers să îl invite la cadru pe președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, iar Liviu Dragnea, părând deranjat că reporterul nu s-a oprit din a-i pune întrebări la finalul conferinței,  i-a transmis acesteia: „Nu sunt obligat să-ți răspund nici ție, nici lui Ghiță”. 

După ce ziarista i-a transmis președintelui Camerei Deputaților că este reprezentant al unei instituții publice și că era normal să îi răspundă la întrebări, Dragnea a amenințat-o cu retragerea acreditării. „Puteți să o ridicați”, a venit replica reporterului.

Incidentul vine la câteva zile după ce Ministerul Justiției a anunțat că retrage acreditările de presă pentru doi ziariști, unul de la PRO TV și unul de la Realitatea TV. Ministrul Tudorel Toader s-a arătat deranjat, în mai multe rânduri, de întrebările insistente pe care cei doi jurnaliști i le-au adresat de-a lungul timpului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Se apropie Ignatul ,din cauza asta e nervos .
    • Like 3


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult