Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Dragnea, nervos, a amenințat o ziaristă: Poate îți retrag acreditarea. Nu sunt obligat să îți răspund nici ție, nici lui Ghiță

L. Dragnea

Incident la finalul conferinței de presă susținute joi de Liviu Dragnea. Un reporter de la RTV a încercat să pună o întrebare, pe finalul conferinței, iar liderul PSD i-a răspuns că „oricum la voi e loterie”. Postul RTV a difuzat, pe parcursul unei bune părți a discursului lui Liviu Dragnea, tragerea loto organizată joia de Loteria Română.

La finalul conferinței, ziarista RTV a mers să îl invite la cadru pe președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, iar Liviu Dragnea, părând deranjat că reporterul nu s-a oprit din a-i pune întrebări la finalul conferinței,  i-a transmis acesteia: „Nu sunt obligat să-ți răspund nici ție, nici lui Ghiță”. 

După ce ziarista i-a transmis președintelui Camerei Deputaților că este reprezentant al unei instituții publice și că era normal să îi răspundă la întrebări, Dragnea a amenințat-o cu retragerea acreditării. „Puteți să o ridicați”, a venit replica reporterului.

Incidentul vine la câteva zile după ce Ministerul Justiției a anunțat că retrage acreditările de presă pentru doi ziariști, unul de la PRO TV și unul de la Realitatea TV. Ministrul Tudorel Toader s-a arătat deranjat, în mai multe rânduri, de întrebările insistente pe care cei doi jurnaliști i le-au adresat de-a lungul timpului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Se apropie Ignatul ,din cauza asta e nervos .
    • Like 3


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult