Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

DUBLU CLIC. Cu cine discută Angela Merkel despre refugiați: poza unui fotojurnalist și poza oficială

Angela Merkel

Privitorul grăbit dorește imagini care să exprime diversitate, informație concentrată și mesaj puternic, pe care să le împărtășească mai departe cu prietenii pe rețelele sociale.

Fotografii de presă primesc astfel libertate totală pentru a surprinde, pe lângă fotografiile în „note” clasice din cadrul evenimentelor oficiale la care sunt acreditați, alternative ingenioase și atractive.

Noul tip de galerie foto, „DUBLU CLIC”, vă oferă posibilitatea de a privi concomitent două unghiuri ale aceluiași eveniment sau personaj.

Actorul american George Clooney şi soţia sa, avocata specializată în apărarea drepturilor omului Amal Clooney, s-au întâlnit, vineri, la Berlin, şi au discutat despre războiul din Siria şi despre criza refugiaţilor, potrivit AFP.

Amal şi George Clooney au fost însoţiţi la această vizită privată cu Angela Merkel de către David Miliband, fost ministru britanic de externe şi preşedinte al organizaţiei International Rescue Committee.

Ulterior, Angela Merkel a declarat că în timpul vizitei s-a discutat despre implicarea lui George Clooney, a soţiei sale şi a lui David Miliband în cadrul International Rescue Committee.

Ulterior, agenția oficială de presă germană a furnizat presei o imagine de la întâlnire:


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • joc de imagine sa fim seriosi!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult