Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

DUBLU CLIC. Cu cine discută Angela Merkel despre refugiați: poza unui fotojurnalist și poza oficială

Angela Merkel

Privitorul grăbit dorește imagini care să exprime diversitate, informație concentrată și mesaj puternic, pe care să le împărtășească mai departe cu prietenii pe rețelele sociale.

Fotografii de presă primesc astfel libertate totală pentru a surprinde, pe lângă fotografiile în „note” clasice din cadrul evenimentelor oficiale la care sunt acreditați, alternative ingenioase și atractive.

Noul tip de galerie foto, „DUBLU CLIC”, vă oferă posibilitatea de a privi concomitent două unghiuri ale aceluiași eveniment sau personaj.

Actorul american George Clooney şi soţia sa, avocata specializată în apărarea drepturilor omului Amal Clooney, s-au întâlnit, vineri, la Berlin, şi au discutat despre războiul din Siria şi despre criza refugiaţilor, potrivit AFP.

Amal şi George Clooney au fost însoţiţi la această vizită privată cu Angela Merkel de către David Miliband, fost ministru britanic de externe şi preşedinte al organizaţiei International Rescue Committee.

Ulterior, Angela Merkel a declarat că în timpul vizitei s-a discutat despre implicarea lui George Clooney, a soţiei sale şi a lui David Miliband în cadrul International Rescue Committee.

Ulterior, agenția oficială de presă germană a furnizat presei o imagine de la întâlnire:


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • joc de imagine sa fim seriosi!
    • Like 0


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult