Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

DUBLU CLIC. Cum arată această imagine văzută dintr-o altă perspectivă

cameron

Dincolo de contextul jurnalistic care dă valoare unei imagini de presă, odată publicată, fotografia de eveniment trece într-o noua eră, în dorința de a face față provocărilor de ilustrare lansate de noi platforme media deosebit de inovative din punct de vedere al graficii și al tehnologiei. 

Privitorul grăbit dorește imagini care să exprime diversitate, informație concentrată și mesaj puternic, pe care să le împărtășească mai departe cu prietenii pe rețelele sociale. Fotografii de presă primesc astfel libertate totală pentru a surprinde, pe lângă fotografiile în „note” clasice din cadrul evenimentelor oficiale la care sunt acreditați, alternative ingenioase și atractive.

Introducem astăzi un nou tip de galerie foto, „DUBLU CLIC”, cu invitația de a privi concomitent două unghiuri ale aceluiași eveniment sau personaj.

David Cameron

Premierul David Cameron și soția sa sosesc în octombrie 2013 la Conferința Partidului Conservator de la Manchester. Evenimentul nu era deloc ofertant din punct de vedere vizual, însă relatările presei au folosit cu precădere imaginea alternativă, întrucât se plia perfect pe ideea discursului lui Cameron – aceea a unui nou drum de parcurs în cadrul partidului său. (Foto: Christopher Furlong/ Guliver Getty Images) 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • E o iniţiativă chiar interesantă.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult