Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

DUBLU CLIC. Sharapova, înainte și după conferință. Un fotoreporter a surprins ambele cadre

Sharapova la conferinta

Kevork Djansezian / Guliver/ Getty Images

Cu o mină mohorâtă și îmbrăcată în negru, Maria Sharapova, 28 de ani, a anunțat la o conferință de presă organizată luni la Los Angeles, că în 2006 medicul de familie i-a prescris meldonium, pentru că avea probleme de sănătate. Ea a adăugat că nu a știut că substanța activă a medicamentului a fost trecută recent printre cele interzise, pentru că a neglijat să citească atent un email primit pe această temă. „Am comis o mare greșeală. Voi face față consecințelor”, a spus jucătoarea de tenis.

Maria Sarapova riscă o suspendare de până la patru ani, potrivit Federației Internaționale de Tenis.

Compania americană Nike, unul dintre principalii sponsori ai sportivei, a anunțat că a întrerupt contractul cu Maria Sarapova. Contractul de sponsorizare avea o valoare de 70 de milioane de dolari, pentru o durată de opt ani, fiind semnat în 2010. La fel a procedat și compania Tag Heuer, un alt sponsor al sportivei.

Fostă numărul unu mondial, Sharapova a câștigat anul trecut circa 30 de milioane de dolari.

Află mai mult:

Cristian Tudor Popescu: Pentru Simona, mă rog ca Maria să nu iasă din tenis

NEWSEUM. Sharapova, depistată pozitiv la un control antidoping, pierde contractul cu Nike

În imaginea alternativă de la „DUBLU CLIC” de astăzi apare Sharapova părăsind pupitrul conferinței de presă, organizate la un hotel din Los Angeles. 

Sharapova la conferinta de presa

 Foto: Kevork Djansezian / Guliver / Getty Images

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult