Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

DUBLU CLIC. Sharapova, înainte și după conferință. Un fotoreporter a surprins ambele cadre

Sharapova la conferinta

Kevork Djansezian / Guliver/ Getty Images

Cu o mină mohorâtă și îmbrăcată în negru, Maria Sharapova, 28 de ani, a anunțat la o conferință de presă organizată luni la Los Angeles, că în 2006 medicul de familie i-a prescris meldonium, pentru că avea probleme de sănătate. Ea a adăugat că nu a știut că substanța activă a medicamentului a fost trecută recent printre cele interzise, pentru că a neglijat să citească atent un email primit pe această temă. „Am comis o mare greșeală. Voi face față consecințelor”, a spus jucătoarea de tenis.

Maria Sarapova riscă o suspendare de până la patru ani, potrivit Federației Internaționale de Tenis.

Compania americană Nike, unul dintre principalii sponsori ai sportivei, a anunțat că a întrerupt contractul cu Maria Sarapova. Contractul de sponsorizare avea o valoare de 70 de milioane de dolari, pentru o durată de opt ani, fiind semnat în 2010. La fel a procedat și compania Tag Heuer, un alt sponsor al sportivei.

Fostă numărul unu mondial, Sharapova a câștigat anul trecut circa 30 de milioane de dolari.

Află mai mult:

Cristian Tudor Popescu: Pentru Simona, mă rog ca Maria să nu iasă din tenis

NEWSEUM. Sharapova, depistată pozitiv la un control antidoping, pierde contractul cu Nike

În imaginea alternativă de la „DUBLU CLIC” de astăzi apare Sharapova părăsind pupitrul conferinței de presă, organizate la un hotel din Los Angeles. 

Sharapova la conferinta de presa

 Foto: Kevork Djansezian / Guliver / Getty Images

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult