Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

DUBLU CLIC. Tineri actori la Oscar 2016. Detaliul care face diferența, surprins de un fotoreporter

Copii la Oscar 2016

Foto: Kevin Winter/Guliver/Getty Images

Actorii Jacob Tremblay (stânga) și Abraham Attah au urcat pe scenă duminică la gala premiilor Oscar 2016 care a avut loc la Teatrul Dolby, în Hollywood, California. 

Jacob Tremblay s-a născut la 5 octombrie 2006 la Vancouver, Canada. Este cunoscut pentru rolul său în Room (2015), The Smurfs (2013) și Gord's Brother (2015).  Pe contul său de Instagram s-a declarat pasionat de Lego și un fanatic al seriei Star Wars, iar personajul său favorit este Poe Dameron, interpretat de Oscar Isaac.

Abraham Attah, născut în Ghana, pe 15 iunie 2001, a devenit cunoscut după ce a jucat în Beasts of No Nation (2015). A fost descoperit în Ghana de producătorul filmului, Cary Fukunaga. La ediția a 72- a a Festivalului de Film de la Veneția, Attah a obținut premiul Marcello Mastroianni pentru cel mai bun tânăr actor.

La „DUBLU CLIC” vă invităm astăzi să priviți un mic detaliu surprins de un fotoreporter.  


Foto: Mark Ralston/Guliver/Getty Images

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult