Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Efect neașteptat al furtunii: Cazinoul renovat și-a dezvăluit noua înfățișare

Cazinoul Constanța

Furtuna puternică de pe litoral din săptămâna care se termină a deschis cele mai multe programe de știri ale televiziunilor din România. Am putut vedea surprinse de echipele de reporteri intervențiile salvamarilor, dar și reacțiile turiștilor față de interdicția de a intra în mare, atunci când este agitată și pune viețile celor aflați în vacanță în pericol.

Fenomenele meteo scot însă la iveală și imagini frumoase, care de multe ori le scapă din vedere celor care sunt în această perioadă pe litoral. 

Rafalele de 60-70 kilometri pe oră au sfâșiat bucățile de prelată care ascundeau de ochii curioșilor cele patru turnuri refăcute ale clădirii Cazinoului din Constanța, scrie funkytravel.ro.

Cei de la pagina de Facebook Cazino Constanța, care urmăresc fiecare pas al reabilitării clădirii, au reușit să surprindă fotografii cu ceea ce urmează să devină atracția emblematică a litoralului românesc.

Puteți să urmăriți stadiul lucrărilor LIVE de pe faleza din Constanța aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult