Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Emergn, companiă globală de servicii digitale de business, intră în România și își propune să devină lider de piață

software - IT - getty

Foto: Getty Images

Emergn, firmă globală de servicii digitale de business care ajută companiile să livreze mai rapid produse și experiențe valoroase pentru clienți, își anunță intrarea pe piața din România. În 2022, compania își propune să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea pentru roluri cheie, precum dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analiză. Emergn plănuiește să se extindă rapid în acest an, cu planuri pe termen lung de a se transforma în lider de piață.

Profesioniștii români vor avea oportunitatea de a lucra remote, de oriunde doresc, cu cele mai noi tehnologii și de a aplica practici de lucru inovatoare, datorită culturii Emergn de învățare continuă. Acestea sunt două avantaje cheie pe care compania le oferă, alături de angajamentul de a investi în dezvoltarea talentelor din România. 

Alex Adamopoulos, CEO Emergn, spune că motivele pentru care Emergn a decis să se extindă în România sunt valorile și credințele de bază aliniate cu cele ale companiei, dar și dorința Emergn de a pune accentul pe talentul incredibil al profesioniștilor. „România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare", a explicat acesta.

Emergn nu este doar un loc de muncă, ci un stil de viață

De îndată ce compania va recruta primii angajați români– din București și din toată țara – aceștia vor putea avea acces la oportunități importante ce îi vor ajuta să își îndeplinească obiectivele profesionale. Ca parte a integrării lor în echipă, vor obține acces la platforma de învățare a Emergn, ce le va permite oamenilor să deprindă și să adopte modalități noi și moderne de a livra pe piață produse, servicii și idei. Întregul proces de învățare este susținut de abordarea proprietară a Emergn pentru implementarea unor metode moderne de lucru, numită Value, Flow, Quality (VFQ).

Serviciile de învățare Emergn oferă echipe instruite să aplice principiile VFQ prin ecosistemul său de învățare, unde clienții și angajații Emergn au acces la o platformă digitală de învățare, la o bibliotecă extinsă de conținut de valoare mondială, la o întreagă rețea de instructori și antrenori experimentați și multe altele. Mii de profesioniști din sute de companii din întreaga lume folosesc VFQ, iar această metodă schimbă modul în care organizațiile adoptă discipline precum Agile, Design Thinking, Lean și Systems Thinking pentru a-și susține eforturile de inovare și a deveni și mai competitive în economia digitală.

În România, Emergn caută o gamă largă de profesioniști IT în diferite stadii ale carierei - de la roluri de Junior la cele de Senior – în domeniul programării (Java, .NET, JavaScript), Automatizare QA, Analiză de business și Delivery Management, dar și din alte domenii, echipă care să-și depășească limitele împreună, printr-o activitate provocatoare și variată. 

După ce se vor alătura echipei Emergn, angajații vor lucra direct cu clienții companiei - unele dintre cele mai stabile și de succes branduri din lume, printre care HP, SAP, Vodafone, gsk, Astra Zeneca și multe altele. În plus, aceștia vor juca un rol cheie în constituirea comunității locale Emergn și în stabilirea prezenței companiei în România. Angajații din România vor deveni parte a comunității globale Emergn și vor adopta un stil de lucru ce încurajează schimbul de cunoștințe între diferite echipe și locații, ajutându-i pe angajați să se dezvolte și să aibă succes.

Emergn are o prezență puternică în peste o douăsprezece țări, având sediul central din SUA în Boston și sediul central EMEA în Londra. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Emergn și urmăriți paginile de LinkedIn și Twitter ale companiei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult