Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Emergn, companiă globală de servicii digitale de business, intră în România și își propune să devină lider de piață

software - IT - getty

Foto: Getty Images

Emergn, firmă globală de servicii digitale de business care ajută companiile să livreze mai rapid produse și experiențe valoroase pentru clienți, își anunță intrarea pe piața din România. În 2022, compania își propune să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea pentru roluri cheie, precum dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analiză. Emergn plănuiește să se extindă rapid în acest an, cu planuri pe termen lung de a se transforma în lider de piață.

Profesioniștii români vor avea oportunitatea de a lucra remote, de oriunde doresc, cu cele mai noi tehnologii și de a aplica practici de lucru inovatoare, datorită culturii Emergn de învățare continuă. Acestea sunt două avantaje cheie pe care compania le oferă, alături de angajamentul de a investi în dezvoltarea talentelor din România. 

Alex Adamopoulos, CEO Emergn, spune că motivele pentru care Emergn a decis să se extindă în România sunt valorile și credințele de bază aliniate cu cele ale companiei, dar și dorința Emergn de a pune accentul pe talentul incredibil al profesioniștilor. „România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare", a explicat acesta.

Emergn nu este doar un loc de muncă, ci un stil de viață

De îndată ce compania va recruta primii angajați români– din București și din toată țara – aceștia vor putea avea acces la oportunități importante ce îi vor ajuta să își îndeplinească obiectivele profesionale. Ca parte a integrării lor în echipă, vor obține acces la platforma de învățare a Emergn, ce le va permite oamenilor să deprindă și să adopte modalități noi și moderne de a livra pe piață produse, servicii și idei. Întregul proces de învățare este susținut de abordarea proprietară a Emergn pentru implementarea unor metode moderne de lucru, numită Value, Flow, Quality (VFQ).

Serviciile de învățare Emergn oferă echipe instruite să aplice principiile VFQ prin ecosistemul său de învățare, unde clienții și angajații Emergn au acces la o platformă digitală de învățare, la o bibliotecă extinsă de conținut de valoare mondială, la o întreagă rețea de instructori și antrenori experimentați și multe altele. Mii de profesioniști din sute de companii din întreaga lume folosesc VFQ, iar această metodă schimbă modul în care organizațiile adoptă discipline precum Agile, Design Thinking, Lean și Systems Thinking pentru a-și susține eforturile de inovare și a deveni și mai competitive în economia digitală.

În România, Emergn caută o gamă largă de profesioniști IT în diferite stadii ale carierei - de la roluri de Junior la cele de Senior – în domeniul programării (Java, .NET, JavaScript), Automatizare QA, Analiză de business și Delivery Management, dar și din alte domenii, echipă care să-și depășească limitele împreună, printr-o activitate provocatoare și variată. 

După ce se vor alătura echipei Emergn, angajații vor lucra direct cu clienții companiei - unele dintre cele mai stabile și de succes branduri din lume, printre care HP, SAP, Vodafone, gsk, Astra Zeneca și multe altele. În plus, aceștia vor juca un rol cheie în constituirea comunității locale Emergn și în stabilirea prezenței companiei în România. Angajații din România vor deveni parte a comunității globale Emergn și vor adopta un stil de lucru ce încurajează schimbul de cunoștințe între diferite echipe și locații, ajutându-i pe angajați să se dezvolte și să aibă succes.

Emergn are o prezență puternică în peste o douăsprezece țări, având sediul central din SUA în Boston și sediul central EMEA în Londra. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Emergn și urmăriți paginile de LinkedIn și Twitter ale companiei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult