Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Erika Isac vine la festivalul Massif. Artista va cânta cele mai cunoscute hituri ale sale, printre care și „Macarena”, dar și piesa „Femei în Parlament”, lansată pe 8 Martie

Erika Isac

Artista Erika Isac va participa la cea de-a doua ediție a festivalului Massif și va urca pe scena G.O.A.T. duminică, 17 martie, într-un show în care se vor auzi cele mai cunoscute hituri ale artistei, printre care viralul manifest „Macarena”, dar și piesa lansată pe 8 Martie, „Femei în Parlament”, au anunțat organizatorii festivalului, într-un comunicat.

„Încă de la debutul său în industria muzicală, Erika Isac a urcat de două ori pe mainstage-ul Neversea. Artista este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei “Tap Tap”, prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor”, se arată în comunicat.

Piesa „Femei” are deja peste 3 milioane de vizualizări, iar piesa „Tupeista” a urcat rapid în topurile YouTube, datorită videoclipului și a mesajului controversat. Single-ul „Macarena" este un manifest feminist care a stârnit milioane de reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care artista îl susține, adaugă sursa menționată.

Lista artiștilor care vor fi prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. (Greatest Of All Time), îi cuprinde pe Massif x Nuba VIP Afterparty, George Music Hideout și la apres-ski-urile partenere, Nuba Chalet Stage și Yager Chalet Stage. Mahmut Orhan, Claptone, maestrul afro-tech Shimza, GORDO, la care se adaugă producătorul deep house, Grigoré. Sunt artiștii care vor ajunge la scena principală Massif, în cele patru zile de festival, alături de Dirty Nano, Mahony, HVMZA, Valeron, Sezer Uysal, Adrian Șaguna, Arias, Dark & Menthol, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Akos. Chase & Status, belgianul Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Villain, DWLS, HVNDS, Grasu XXL, Șuie Paparude, CTC, Puya, Aurik & Pelin, 4AWL, Andi Moisescu, The Hollygood Gang, Killa Fonic, Deliric x Silent Strike, Cucugram b2b Deny, Memphis and Blocksberg, Pappa M & Mc Dylma și Hip-Hop Takeovers.

Massif, cel mai așteptat festival de la munte din România, va avea loc în perioada 14-17 martie în Poiana Brașov, locul în care organizatorii așteaptă mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției, dar și ai experiențelor exclusiviste.

Abonamentele pentru cea de-a doua ediție a festivalului Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult