Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Facebook, WhatsApp și Instagram au căzut la nivel mondial

Logo Facebook

Facebook a căzut luni seara la nivel mondial, la fel ca aplicațiile sale WhatsApp și Instagram și serviciul de mesagerie Facebook Messenger. Potrivit site-ului Down Detector, acest lucru s-a întâmplat în jurul orei 18.30, ora României, utilizatori de pe mai multe continente plângându-se că nu pot accesa aplicațiile.

„Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm pentru a aduce lucrurile la normal și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, a transmis rețeaua pe Twitter.

„Unii oameni?”, a comentat ironic o utilizatoare.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult