Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Filmare cu drona: Cum arată prima porțiune din mult așteptata autostradă Comarnic - Brașov. „Tronsonul avansează într-un ritm bun, ajungând la aproximativ 60% stadiu fizic”

Comarnic - Brasov captura

Foto captura video

Tronsonul Râșnov-Cristian din autostrada A3 Comarnic-Brașov este construit în proporție de aproximativ 60%, potrivit Asociației Pro Infrastructura, care monitorizează marile proiecte din domeniul transporturilor.

Reprezentanții asociației au publicat și un video care arată stadiul lucrărilor pe tronsonul care va avea 6,3 km de autostradă și 3,7 km de drum de legătură cu 4 benzi.

„Chiar dacă lucrările din afara părții carosabile nu vor fi finalizate în 2020, solicităm CNAIR să facă toate demersurile pentru recepționarea acestui proiect cât mai rapid, cu o anexă de lucrări ce vor fi finalizate la începutul anului următor și care nu pun în pericol desfășurarea în siguranță a circulației rutiere”, adaugă reprezentanții Pro Infrastructura într-o postare pe Facebook.

„Tronsonul Autostrăzii A3 Comarnic-Brașov dintre Râșnov și Cristian (6,3 km de autostradă și 3,7 km de drum de legătură cu 4 benzi) avansează într-un ritm bun, ajungând la aproximativ 60% stadiu fizic.

Se lucrează la ridicarea grinzilor de beton pe viaductul ce supratraversează DN73A și calea ferată Brașov-Zărnești, la așternerea straturilor rutiere, la umpluturi, la taluzarea cu pământ vegetal sau la diverse lucrări hidrotehnice la traversarea râului Ghimbășel.

Chiar dacă lucrările din afara părții carosabile nu vor fi finalizate în 2020, solicităm CNAIR să facă toate demersurile pentru recepționarea acestui proiect cât mai rapid, cu o anexă de lucrări ce vor fi finalizate la începutul anului următor și care nu pun în pericol desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Asta e pe loc drep, stai sa vezi distractie la deal. Si daca mai vine pesedeluta la guvernare mai adaugam cate un an pe km, DA Dorele!, UN AN PER KILOMETRU pana la finalizarea autostrazii.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult