Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra

Gheorghe Dincă

Foto: Bogdan Dănescu/Inquam Photos

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul disparițiilor din Olt, a recunoscut că le-a ucis atât pe Alexandra, cât și pe Luiza, a declarat avocatul său.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, citat de Hotnews.ro. În prezent, autoritățile fac căutări la o groapă de gunoi aflată în apropierea casei autorului celor două crime.

Anterior, acesta negase că le-a întâlnit pe tinere. Însă testele ADN au arătat că bijuteriile, hainele și firele de păr găsite în mașina și în casa suspectului i-au aparținut Alexandrei.

Gheorghe Dincă a avut complici? Mama Alexandrei „a fost sunată de al doilea bărbat”

„Acest monstru a recunoscut că le-a omorât pe cele două”, a spus la Digi24 Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei. „A sunat-o joi pe mama Alexandrei. A mai fost sunată vineri, la 7 și jumătate, DUPĂ ce bărbatul (Gheorghe Dincă, n.n.) a fost arestat, de un alt bărbat, în același sens, că fata e bine și să-și vadă de treabă”.

Foto: Bogdan Dănescu/Inquam Photos

„Eu sunt convins că nu a fost singur”, a declarat Cumpănașu.

INML: Vom desigila probele de la Caracal luni dimineață. Analiza ADN durează două săptămâni

Rămășițele umane găsite la locuința criminalului au ajuns de la Caracal la Institutul de Medicină Legală sâmbătă noapte și urmează să fie desigilate luni dimineață, în prezența organelor de anchetă.  

„În ceea ce privește aceste probe, ne vom îndrepta către două tipuri de analiză. O analiză este ADN-ul, și a doua analiză este examenul antropologic, adică examenul oaselor, care să spună dacă sunt de origine umană, ce vârstă au. Analiza ADN durează aproximativ două săptămâni, pentru că trebuie făcută comparație și cu familiile. Dar noi vom fi cât se poate de operativi în acest caz”, au declarat reprezentanții INML pentru Hotnews.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ce sa mai zic .Nu am cuvinte .Toata lumea minte .Ba sa dus sa scoată bani de la bancomat ba sau dus la meditatii ba erau cu mosul .Sa mor io dacă mai pricep ceva .Unde sunt cadavrele? Ca nu a scăpat doar asa de ele .In afara de haine și bijuterii .Ca doar nu a putut sa le ardă în curte .Doar dacă nu le ardea în altă parte sa fii avut cunoștințe acolo unde se incinereaza morții altfel nu imi dau seama .Totul e o nebuloasa ca și cazul Sorina .Cred ca ne sunt aruncate în fața tot felul de situații ca sa nu ii mai întrebam pe ei de sanatate .Pe bune .
  • Like 1
 • Roxana B Eu sper doar ca te prefaci, nu ca esti naiva. Pai pana azi criminalul a zis ca nu le cunoaste pe cele doua fete. Azi, pentru la perchezitie si-a dat seama ca sunt probe clare care-l incrimineaza, fire de par, haine, bijuterii ale victimei, a recunoscut. Deci a mintit o data, ce crezi ca-l impiedica sa mai minta inca o data, sperand ca daca e incadrat la omor neintentionat scapa mai ieftin?
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Acu l-am vazut si pe avocatul individului...
  Saracu avocat...cred ca de-abia a terminat facultatea si s-a potcovit cu asa o pacoste de caz pe cap...
  Si inca o intrebare: primele rezultate ADN ....care "confirma ca cercelul din masina si firele de par apartin Alexandrei"- dixit stirile Tv-urilor...
  Ca sa faci un test ADN iti trebuie o comparatie, altfel de unde sa stii daca se matchuieste?
  Daca nu s-a gasit un cadavru sau ceva cu care sa fie comparat acest ADN, atunci cum s-a facut matching-ul?
  Pe de alta parte, IML spune ca probele primite vor fi desigilate abia miine in prezentza politiei.
  Iar acu, colac peste pupaza vin stirile si spun ca trupul fetei a fost aruncat in riul Olt.
  Dupa ce, cu citeva ore inainte a zis c-a incendiat-o.....
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Adica Alexandra a consimtit sa aiba relatii sexuale cu bosorogul si dupa aia a sunat la 112 sa spuna ca era legata cu sirma si fusese violata???
  Nu se leaga....
  • Like 1
  • @ Roxana B
   Corina check icon
   Nu numai că nu se leagă, dar e abject. Așa ceva nici nu trebuia reprodus. Întinează cinic și nemernic memoria victimelor. Cineva ne provoacă ordinar.
   • Like 0
 • dan check icon
  Am tot sperat sa traiasca ,mare pacat.,a murit un copil nevinovat din vina politiei.
  • Like 0
 • Infiorator. Daca poate exista o parte buna in aceasta cumplita poveste, sper sa vedem schimbari in sistem. Dar pretul e cumplit de mare. Macar sa nu fi fost degeaba. Condoleante familiilor... nu stiu ce s-ar putea spune.
  • Like 2
 • Sceleratul a recunoscut, mai ramane sa recunoasca coruptii si incompetentii.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult