Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și părul aparțin Alexandrei, arată testele ADN

Caz Caracal-imagini amator

Un prim rezultat ADN arată că oasele descoperite de anchetatori în curtea suspectului Gheorghe Dincă sunt de om, însă este nevoie de teste suplimentare pentru a stabili identitatea victimei, relatează Digi24.

Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. Anterior, unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu declarase că anchetatorii au găsit ADN-ul ei și pe scociul care i-a fost lipit pe gură.

Suspectul, acuzat deocamdată de trafic de minori și de viol, a negat că ar fi întâlnit-o atât pe Alexandra, cât și pe Luiza, tânăra de 19 ani dispărută în luna aprilie în circumstanțe asemănătoare. În lumina noilor probe, lui Gheorghe Dincă i-ar putea fi adus noi acuzații, precum cea de omor deosebit de grav.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult

RacketPal

„Două luni am făcut research, am vorbit cu peste 500 de oameni. I-am găsit pe grupuri de Facebook, m-am dus la terenuri. Am făcut un sondaj și peste 70% aveau aceeași problemă ca și noi”, spune unul dintre fondatori.

Citește mai mult