Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și părul aparțin Alexandrei, arată testele ADN

Caz Caracal-imagini amator

Un prim rezultat ADN arată că oasele descoperite de anchetatori în curtea suspectului Gheorghe Dincă sunt de om, însă este nevoie de teste suplimentare pentru a stabili identitatea victimei, relatează Digi24.

Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. Anterior, unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu declarase că anchetatorii au găsit ADN-ul ei și pe scociul care i-a fost lipit pe gură.

Suspectul, acuzat deocamdată de trafic de minori și de viol, a negat că ar fi întâlnit-o atât pe Alexandra, cât și pe Luiza, tânăra de 19 ani dispărută în luna aprilie în circumstanțe asemănătoare. În lumina noilor probe, lui Gheorghe Dincă i-ar putea fi adus noi acuzații, precum cea de omor deosebit de grav.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult