Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și părul aparțin Alexandrei, arată testele ADN

Caz Caracal-imagini amator

Un prim rezultat ADN arată că oasele descoperite de anchetatori în curtea suspectului Gheorghe Dincă sunt de om, însă este nevoie de teste suplimentare pentru a stabili identitatea victimei, relatează Digi24.

Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. Anterior, unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu declarase că anchetatorii au găsit ADN-ul ei și pe scociul care i-a fost lipit pe gură.

Suspectul, acuzat deocamdată de trafic de minori și de viol, a negat că ar fi întâlnit-o atât pe Alexandra, cât și pe Luiza, tânăra de 19 ani dispărută în luna aprilie în circumstanțe asemănătoare. În lumina noilor probe, lui Gheorghe Dincă i-ar putea fi adus noi acuzații, precum cea de omor deosebit de grav.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult