Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Glume în online pe seama președintelui Iohannis, după ce a invitat românii să facă golf: „Aștept cu interes programul Prima crosă”

Invitația adresată românilor de către președintele Klaus Iohannis de a începe să practice golful a născut un val de reacții în online. Potrivit G4Media.ro, pe lângă reacțiile virulente la adresa președintelui în care a fost criticat că abordează această temă în plină criză politică, au fost și mulți internauți care au glumit pe seama declarației șefului statului.

„Președintele a spus clar: <Golful nu e un sport exclusivist și se poate practica la orice vârstă>. Aștept cu interes programul <Prima crosă>”, a scris cineva.


A existat un comentariu și pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la București, referitor la această discuție. „Doar dacă faci și jogging…”, s-a comentat pe pagină la un link video în care un jucător de golf a fost fugărit pe gazon de un pui de elan.


„Golful se poate practica la orice vârstă”, a transmis președintele Klaus Iohannis sâmbătă, din județul Alba, unde a participat la un eveniment organizat de compania Dacia Renault, la terenul de golf de la Pianu de Sus. „Mă bucur să întâlnesc aici atât de mulți oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a spus președintele.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Avea dreptate prezidentul. Și eu, la 83 de ani, am un antrenament la crosa tăietoare de buruieni de mă minunez singur.
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult